- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ccjsucnksksm
csendes tag
válasz
Alogonomus #20 üzenetére
nekem az a tapasztalatom hogy ameddig a garanica tart, vagy a garancia lejárta elöttig. De sokan évente cserélik a teleonjukat az aktuális modell egy újabb kiadására.
-
Danipicur2
tag
válasz
Alogonomus #20 üzenetére
Miután a meglévő lefedettséghez is 4 év kellett, ennyire nem lennék bizakodó
-
janeszgol
félisten
válasz
Alogonomus #45 üzenetére
Pontosan. Nem is ertem a plecsnit. Minek szol ez? Ja a Vodan keresztul fogja a Google szelesebbre venni a terjeszkedeset a Pixelnek. Pech, hogy a Voda M. felvasarlasa miatt minket ez nem erint.
Pedig a pletykalt 6 col alatti Pixel 8-ra majdnem felallt.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Alogonomus #25 üzenetére
Felmérések és pollok szerint a többség/átlag 2.5 évente cserél telefont, de újabb generációkban ez inkább 13-15 hónap.
-
*RLaci*
addikt
válasz
Alogonomus #32 üzenetére
Az S22 az exynossal szörnyen szar. Legalábbis sok helyen olvasgatva ebbe futottam. Nekem kimaradt.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Alogonomus #25 üzenetére
"A többség viszont gond nélkül használja az eszközeit addig, amíg azok nyugodtan használhatóak."
na pont ezért totál mindegy az 5G képesség-hiánya, mert még sokáig itt lesz a 4G, főleg Mo.-n, tehát akkor végül csak sikerült odáig eljutni, hogy az egyetlen hibája, a hivatalos hazai forgalmazás hiánya, de valahogy azért csak sikerült nekem is megoldani GStore-ból... meg még jó pár embernek itt is.
szóval amíg pl. egy gugli herélt huawei app hiányok már most fájnak, addig pixel esetén az 5G hiány még nem releváns, mire az lesz, már lesz valami megoldás rá szerintem.
-
Somatom
veterán
válasz
Alogonomus #25 üzenetére
+1
Hosszú távra tervezek. Ha veszek egy hordozható számítógépet, akkor ne kelljen venni mellé egy számítógépet! Legyen elég ezt monitorra dugnom!
A leghamarabb az akku kezd el nyűglődni. Legyen könnyen cserélhető! Stb., stb. -
k-adi
nagyúr
válasz
Alogonomus #20 üzenetére
"Egy negyed milliós telefont nem egy évre vesz valaki."
sajnos sokan, de
"Pár éven belül pedig az 5G már hasonlóan elterjedt lehet, mint ahova eljutott mára a 4G."
az a pár év még legalább 5 magyar időszámításban, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elegáns és egyedi megjelenés, friss és tiszta Android, remek kamera, okos szoftveres trükkök. Az ára sincs az egekben, de nincs 5G és a hazai beszerzés is egy-két forrásra korlátozott.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest