- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
Nyomogattuk azt is párom azt mondja ugyanolyan.... Hát végülis ja...
Én gondoltam váltok s10e-ről de még nem, annyira nem látok benne sokat, hogy váltsak. Pláne most, hogy páromnak vettük tavaly (ugye elég jó áron.a 22 ultrát) ha fotózni kell van az övé... Hétköznapra fotózni meg az enyém is jó még...
Talán az s24 ha dobnak valami újat...
De hajlok rá, hogy kipróbálják vmi csúcs kínait is . Pl csáomi 13 ultrát...
( Bár szintén most vettünk Samu órát nem tudom mi nem fog menni azon, talán a vérnyomás meg a hőmérséklet nem tudom, de azokat úgysem használom)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elegáns és egyedi megjelenés, friss és tiszta Android, remek kamera, okos szoftveres trükkök. Az ára sincs az egekben, de nincs 5G és a hazai beszerzés is egy-két forrásra korlátozott.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- LEGO klub
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Peugeot, Citroën topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest