- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Jellemzően csak a nagyon drága előfizetéses csomagokban van 5G, ezt nem mindenki engedheti meg magának és szüksége nincs rá!
pl Nekem sincs semmi szükségem az 5G-re, nem vagyok se face, se tiktok függő, bár használom őket!
Évek múlva is elég lesz a 4G!
Alzán vettem 231-ért a simát, 2 év garival, ennyit megért!
Üdv. -
d@vee
őstag
Jelen. Tavaly megjelenéskor vettem németből, magyarországon szabolcs megyei faluban 2 simmel (fizikai voda, esim telekom) semmi térerő gond nem volt. Lett céges teló így eladtam, a mostanin jelez mikor Pesten munka miatt olyan helyen járok ahol van 5G és sem sebességben, sem úgy netezési élményben nem dob hozzá semmit a 4G-hez.
Tudom mi az 5G, de hidegen hagyott vásárláskor. Maga a teló jó cucc, a kamerája is ott van a top telók között, nekem egyedül a gesztusvezérlés volt nehezen emészthető de most a céges Iphone 14 Plus-t használva valahogy mindig arra akar a kezem ráállni.
Ár érték arányban az egyik legjobb jelenleg minden valós és ráfogott hibájával együtt, ettől függetlenül nekem személy szerint nem jött be valamiért.
Persze lehet itt mindenféle hülyeséget beböfögni mint az összes tesztnél/cikknél lenni szokott a hsz gyűjtő tulipánoktól, de azért látatlanba szarozni meg vacakozni elég erős.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elegáns és egyedi megjelenés, friss és tiszta Android, remek kamera, okos szoftveres trükkök. Az ára sincs az egekben, de nincs 5G és a hazai beszerzés is egy-két forrásra korlátozott.
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós kamerák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest