- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Apple Watch
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
válasz
sasa134 #6945 üzenetére
Én is hasonló cipőben jártam. Sok sok éve mindig az adott márka csúcsát vettem meg. Most a 9a lett a választásom. (Xiaomi, Huawei, régebben Iphone stb) kiadva százezrekkel többet a top telefonokra. Most elgondolkodtam rajta, hogy miért adjak ki megint százezerrel többet a P9 Pro XL-re amikor:
1. nem játszom rajta
2. A fényképező része Dxomark pontszámban ugyan többet kap, de vesszek meg azt a néhány pont különbséget a tesztfotókon az én szemem nem is látja...
3. A képernyőjét szépen látom nappal is,
4. Akku remekül bírja.
5. a spigen tokban a "hibaként" felrótt vastag keret elveszti jelentőségét...(nem zavar - mondjuk amúgy sem tünt fel míg valami nagyokos itt a topikban- vagy másikban sztk keretnek kezdte emlegetniés jobban megnéztem)
6. minden benne van ami nekem kell (2SIM, vezeték nélküli töltés, kompatibilis autóm fejegységével vezeték nélkül is( Toyota), szerintem remek fotókat készít.Igy bár vehettem volna flottában P9 pro a telekomnál jó áron, maradtam a jóval olcsóbb P9a-nál mert nem kellenek a benne lévő plusszok. Csak azért, hogy elmondhassam hogy milyen csúcs telefonom van, abból már kinőttem. Inkább maradok pár nappal tovább a tengerparton az árkülönbségből...
-
grizlisandor
veterán
válasz
sasa134 #6933 üzenetére
Megvizsgálva a két telefon specifikációt, ha üveg hátlapot, erősebb videófelvételi képességeket, ha fontos az aptX HD audio, meg a kicsit gyorsabb töltés és a vékonyabb kávák, akkor Pixel 8; amúgy Pixel 9a, nyerő minden másban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest