Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Tigris
tag
Átnéztem mindent ami eszembe jutott. Pay-al soha nem fizettem, szóval ott cím se volt megadva soha. Egyedül a GoogleMaps-ban volt otthon meg munkahely cím behjelölve. De azok is rég ki lettek javítva az újra. Ezek ellenére, mikor megnyitom, mindig a régi városom régi kerületem felett nyílik meg, nem ott, ahol most lakom, ami be van írva lakhelynek. Tudom apróság, de bosszantó apróság
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok.
Még mindig küzdök azzal a problémával, hogy a Google térkép megnyitásnál a régi városom és kb a régi házunk környékén nyílik meg, holott már 2 éve elköltöztünk onnan. Az "otthon" pozició is rég át van írva...Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a hiba?
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok. Hol lehet beállítani a Google Maps-ot, hogy ne a régi lakóhelyem jöjjön be kezdésnél? Az "otthon" már hónapok óta az új, de még mindig a régi fölött kezd a térkép :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Foxpost
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest