- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Apple iPhone 17 - alap
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Rosszul emlékeztem..
Akkor az egy másik város lehetett....Németország bizonyos része tényleg inaktív ebből a szempontból. -
csoszogi
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
oké ezt vágom. De mint írtam mikor ott voltam, akkor végig tudtam menni virtuálisan az utcákon. Szegedről viszont nem tudom ezt megoldani. Jövő héten megyek ki majd megnézem, és megírom. Másik német várost be tudok járni...Vagy olyan hülye vagyok rosszul emlékszem....

-
csoszogi
tag
Hali
Lenne egy fura kérdésem a Google térképpel kapcsolatban. Ha Szegedre keresek rá a térképfunkcióval, sárga emberke a jobb alsó sarokban, bekékül az út, ráhúzom és feljön az utcakép meg minden. Meg akartam ma nézni egy osztrák várost, emberke ott, de nem tudom az útra húzni. Ugyanez volt egy német várossal is(Freiburg), pedig mikor ott voltam akkor minden ment simán. Ha meg Szegedről nézem, akkor meg semmi. Csak utcaképek. Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- SzoftverPremium.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor az egy másik város lehetett....Németország bizonyos része tényleg inaktív ebből a szempontból.