- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Rosszul emlékeztem..
Akkor az egy másik város lehetett....Németország bizonyos része tényleg inaktív ebből a szempontból. -
csoszogi
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
oké ezt vágom. De mint írtam mikor ott voltam, akkor végig tudtam menni virtuálisan az utcákon. Szegedről viszont nem tudom ezt megoldani. Jövő héten megyek ki majd megnézem, és megírom. Másik német várost be tudok járni...Vagy olyan hülye vagyok rosszul emlékszem....

-
csoszogi
tag
Hali
Lenne egy fura kérdésem a Google térképpel kapcsolatban. Ha Szegedre keresek rá a térképfunkcióval, sárga emberke a jobb alsó sarokban, bekékül az út, ráhúzom és feljön az utcakép meg minden. Meg akartam ma nézni egy osztrák várost, emberke ott, de nem tudom az útra húzni. Ugyanez volt egy német várossal is(Freiburg), pedig mikor ott voltam akkor minden ment simán. Ha meg Szegedről nézem, akkor meg semmi. Csak utcaképek. Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor az egy másik város lehetett....Németország bizonyos része tényleg inaktív ebből a szempontból.