Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
esetleg ha már amugy is kémkedik utánam ,hogy merre járok a felkeresett helyere vezető utakat nem lehet valahogy megjeleniteni és a többször használt utvonalakat más szinnel jelölni ?
Minden hónapba küldi az összesitést és ott meg lehet nézni az utvonalat , és feltesz pár kérdést is ha nem tiszta hogy jártam e az adott helyen.
Ezeket az utovonalakat lehet e valahogy a fő mapra is feltenni ? -
t72killer
titán
Nem tudom, nekem fél óra alatt nem kapcsolt ki a képernyő, folyamatosan ment a hangos navigáció...
Kicsit tényleg nehézkes az útvonalkezelés, de működik, nem az útvonalról húzol át pöttyöt, hanem a térképet mozgatod alatta. Elmenteni linkként lehet pl jegyzetbe v drive-ra, amit újra megnyitva szerkeszthetsz, új köztespontokat adhatsz be, ezek sorrendjét variálhatod, stb.
-
t72killer
titán
Pont ma teszteltem a gugli térképet, elhatároztam, hogy az új telómra csak jól megválogatott +legális apk-k kerülnek - így navinak a "natív" maps + a szintén nagy cégek által pénzelt Here maradt.
Első körben jók a tapasztalatok: az offline navigáció jól működik, ha letöltötted előzetesen a térképet, akkor teljesen olyan, mintha befizettél volna 10k-t egy igo-ra. Annyi különbséggel, hogy az igo egy telefonfőző-akksizabáló dög, ez meg nekem a fél órás tesztidő alatt beérte 4%-nyi akksiidővel, ami nálam 140mAh.
A here-hez képest óriási pozitívum a köztes pontok beadása, ez megy a mobil appban a 3 kis pöttyöcskére rátenyerelve, vagy asztali gépen, a linket pl gmailben átküldve. Sajna civilizált mentési megoldást nem találtam, csak "megosztani" lehet az útvonalat gdrive/onedrive/sms vagy email-ben, de ez nem akkora gond, a rövidlink tökéletesen átviszi a köztespontokat is.
A részemről no more fizetős v "virágbolti" navi, ez bőven elég lesz komplikáltabb, nemzetközi utakra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Subaru topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest