- A Razr 70 is előkerült
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
üdv, nem tudom, ki mennyire járatos a google mapsz lelki világában, de vagy egy furcsa rész amit nem értek benne.
ugye a térképen be lehet jelölgetni különböző helyeket, hogy a mentés résznél, hogy megnézném és csillagozott helyek stb..
na mármost én ahova el szeretnék jutni arra a helyre teszek egy jelet, hogy megnézném, ilyenkor egy zöld jelet tesz a térképre. ahol már voltam akkor a csillaggal megjelölést használom ilyenkor egy sárga csillagot tesz.A probléma ott jelentkezik, ha távolról mondjuk egész Europát mutatva nézem . ilyenkor pl ha Londonban 10 hely van bejelölve amiből 8at csillagoztam , 2őt meg megnéznék akkor igy kinagyítva nem a többségben lévő csillagos jel jelenik meg Londonnál hanem a zöld. És igy úgy néz ki mintha még nem jártam volna Londonban. Igy egy kicsit zavarossá teszi a megjelenést.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest