- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
t72killer
üzenetére
Nekem is legális minden az IGO ingyenes szülinapp-ját is használom, de az álábbi hibákat nem tudom megoldani még a google mapszban, pedig akkor folyamatos frisistésem lenne.
ÉS a google mapsnál hiába tervezem meg az utvonalat és problok navigálni, kikapcsol a kijelző igy nem látm az utat rajta, a navigáció meg mert mondja az utpontokat, csak épp vizuálisan nem látom.illetve az alábbi hibák, hogy a PC webes felületéről nem megy a küldés mobilra ikon, pedig mindkét készülék ugyan azon az email fiokhoz van bejelentkezve.
Illetve a telefonon, van, hogy fura utszakaszokat is beletesz a tervbe amit nem tudok ugy szerkeszteni, mint a webes verzióba, hogy odébb huzom egérrel .ha ez a 3 hiba megolddna, akkor nekem se kéne más progi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Asus VivoBook W11 Laptop
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest