- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Próbáltatok már olyan PC-szoftvert, ami felhők összefésülését tudja végezni?
Úgy értem valami olyasmi, amin látom, hogy az adott felhőaccountban mi az ami azon a tárhelyen foglalja a helyet, mi az ami csak meg van osztva vele, mi az ami nem foglal tárhelyet de az adott acc a tulajdonosa (pl. Google-dokumentumok a Drive-on)
És ha megtaláltam mit szeretnék átrakni egyik accról a másikra, akkor csak simán átmásolom vagy drag n drop, pont mint egyik ablakból a másikba mondjuk intézőben vagy Total Commanderben.
Erre ugye azért volna szükség, mert tulajdonosi jogot már nem lehet átadni Google Drive-on, magyarán irreleváns acc tárhelyét foglalhatja az adott fájl és azt nem tudod úgy átruházni, hogy mást adsz meg tulajdonosnak és az ő accjan foglalja a tárhelyet.
Tudom, hogy léteznek ilyen szoftverek csak arra vagyok kíváncsi, próbált-e már valaki ilyet, mert többnyire minden 20. próbálkozásom jó a Google találatai alapján, itt meg azért nagyobb eséllyel kapok jobb tippet.
Tx
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest