Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
Dreadloord
üzenetére
Nagyon hasonló volt a problémám pár napja.
Nekem a google cégem van használatban és szükségem volt nekem is tárhelyre, mert elfogyott és szerettem volna utalni az előfizetés díját céges bankszámláról, de nem tudtam, mert csak kártyás lehetőség volt, vagy paypal.
Végül arra jutottam, hogy a személyes kártyával kifizettem az egy évet aztán letudtam.
A másik lehetőség amit te is találtál a google suite, de az kicsit drágább, meg nekem nem volt olyan funkciókra szükségem amit az nyújtott.
Sztem ezt mindenki csak saját maga tudja kifizetni, mert az a saját email fiókja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2G I 8GB I 160GB I DVDRW I 14" HD+ I Cam I Garancia!
- Dell Optiplex 3050 SFF,i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest