- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Én úgy tudom, hogy a 2MB alatti képeket hagyja csak változatlanul.
Engem még az idegesít benne, hogy a rendezett mappa struktúrát sem tartja meg, hanem időrendbe szedi a képeket. De ki emlékszik pl. arra, hogy mikor voltam az xy koncerten?
Így lehetetlen keresni rajta.
Családi fotókat is szépen mappákba rendszereztem, de ha feltöltöm biztonsági másolatként, majd újból le kell töltenem az összeset, akkor kezdhetem elölről a rendszerezést, ha csak nem a google drive-ba töltöm fel őket.Én ezek miatt kacsingatok inkább a Flickr felé. Ott 1TB van ingyen és nem konvertálgatja át a fotókat. Viszont most néztem hogy átnevezi őket úgy, hogy berak az eredeti név mögé még egy számsort is ha letöltöd. De pozitívum, hogy minden mappát külön albumba tölt fel. Viszont ez a negatívuma is, mert az almappákat is "kívülre" teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- VR topik
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így lehetetlen keresni rajta.