Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Én úgy tudom, hogy a 2MB alatti képeket hagyja csak változatlanul.
Engem még az idegesít benne, hogy a rendezett mappa struktúrát sem tartja meg, hanem időrendbe szedi a képeket. De ki emlékszik pl. arra, hogy mikor voltam az xy koncerten?
Így lehetetlen keresni rajta.
Családi fotókat is szépen mappákba rendszereztem, de ha feltöltöm biztonsági másolatként, majd újból le kell töltenem az összeset, akkor kezdhetem elölről a rendszerezést, ha csak nem a google drive-ba töltöm fel őket.Én ezek miatt kacsingatok inkább a Flickr felé. Ott 1TB van ingyen és nem konvertálgatja át a fotókat. Viszont most néztem hogy átnevezi őket úgy, hogy berak az eredeti név mögé még egy számsort is ha letöltöd. De pozitívum, hogy minden mappát külön albumba tölt fel. Viszont ez a negatívuma is, mert az almappákat is "kívülre" teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC játékok egyben
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így lehetetlen keresni rajta.