Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pető bá'
üzenetére
uninstall - Explorerben próbálom letölteni a Chrome-ot, de nem engedi sem menteni, sem futtatni. Semmit nem enged letölteni.
Mindegy, lehúztam telefonnal egy exe-t, feltelepült, hibaüzenetnek kiírta, hogy a c/user/user/appdata/local/google/ nemtudommit nem tud írni-olvasni - megnyitottam az adott mappát, azóta megy. -
Sziasztok!
Win 8.1 alatt az a gondom akadt a Chrome-mal, hogy csak úgy hajlandó elindulni, hogy jobb klikk- futtatás rendszergazdaként. A kompatibilitás fülön már bepipáltam ugyanezt, de így is csak a jobbklikkes verzióval indul el, majd feldob egy ablakot (sima sötétképernyős win figyelmeztetés, hogy engedélyezem-e, hogy módosításokat hajtson végre a számítógépen? -> igen), majd gond nélkül fut.
A súgó szerint a Chrome naprakész (36.0.1985.125 m). Explorer ilyen gondok nélkül működik, ahogy kell.
Valami biztonsági beállítást csesztem el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest