Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
Köszi, sajnos ezt se engedi telepíteni pillanat kép
Mi elehet a gond? Chromium Verzió: 22.0.1190.0 (144885) használom Suse Linux alatt. -
ludla
őstag
Sziasztok! Hogyan tudok a chromium hoz hozzá adni egy külső bővítményt? Nem a hivatalos helyről chrome youtube downloader vagy valaki tud esetleg normális videó letöltőt ami beépülős?

-
ludla
őstag
válasz
iphoneresell
üzenetére
Péntek óta csinálja
vagy is nem csinálja 
-
ludla
őstag
válasz
iphoneresell
üzenetére
És ezzel a fas...ággal nem lehet mit kezdeni??

-
ludla
őstag
Sziasztok! Tudnátok ötletet ani miért csinálja azt hogy a acountokat és jelszavaimat nem illeszti be?? Meg nem is menti az új jelszavakat

Már csináltam Profiltörlést és újra szinkronizáltam de semmi változás.
-
ludla
őstag
Azt esetleg tudja valaki hogy mitől nem tölti be rendesen az oldalakt? A saját gmail- oldalát is pörgeti elég sokáig, valami bug lehet a 13-verzióban?
-
ludla
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
És a google-chrome plugint honnan kerested be neki, a letöltés vezérlő beállításaiban kéri.
-
ludla
őstag
Valaki abban tudna ötletet adni hogy miért nem hajlandó az emailfiókommal szinkronizálni a böngésző adataimat, egyedül a könyvjelzőket csinálja meg, se jelszó se semmi egyéb.
-
ludla
őstag
Sziasztok! A jelszavakat hol találom? Leszeretném menteni de sehol nem találom még a Chrome mappáját sem

-
ludla
őstag
Vannak jó programok több gép felügyeletére és letiltható szinte minden a gépeken vele Netsupport
Mint az iskolákban 
-
ludla
őstag
Sziasztok! Lenne egy nagy problémám a mentett jelszavakat hogyan tudom menteni? A LastPass nem jött be nem sikerült rajta eligazodnom

ntomka nagyon hasznos a PH kiegészítőd

-
ludla
őstag
Sziasztok! Sokat olvasgattam de sehol nem találta leírást hogy a mentett jelszavakat hogyan tudom ki menteni, hogy meg legyenek ha netán egy újra telepítés lenne. Valaki tudna infót szolgáltatni ez ügyben?
-
ludla
őstag
A jelszavakat hogyan lehet ki menteni belőle? Semmi leírást nem találtam az exportálásra.
-
ludla
őstag
Sziasztok! Valakinek sikerült már beüzemelni a Gmail kiterjesztést? Mert nekem nem működik a felhasználó.com megadásával

Van esetleg valakinek ötlete? -
ludla
őstag
Sziasztok! Valaki tudja hogyan kell beállítani a Google Mail Checker Plus mert nem működik se hogy

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Path of Exile (ARPG)
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy is nem csinálja 

Mint az iskolákban