Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
Nálam is csak akkor jön elő ha, más teljes képernyős alkalmazásból alt+tab-t nyomok. Ha lapot válok a böngészőben akkor egyből megjavul, szóval nem vészes. (lehet nálam van a hiba) Most néztem meg sajnos, még mindig fennál a jelenség. Frissítek egy videókari drivert is, hátha...
-
Kelvin
őstag
Nálam a frissítés óta, már megint nem jeleníti meg a csempéket új lap nyitásakor. Pár hónapja is volt ilyen gond egy frissítés után. Nálatok is előjött ez a hiba?
-
Kelvin
őstag
Érdekes én semmit nem csináltam az eltűnt miniatűrök ügyében és ma indítás után, bármi buhera nélkül maguktól előjöttek az új dizájnnal.
-
Kelvin
őstag
Azt lehet tudni valahonnan, hogy a Chrome áruházban miért tiltották le az adott kiegészítőt?
Video Downloader professional
Vajon biztonsági vagy egyéb felhasználókat nem érdeklő okból? -
Kelvin
őstag
Sziasztok! Mi alapján frissíti a chrome a bővítményeit? Rápillantottam és több is frissíthető lenne de még a fejlesztői mód frissítés sem csinál semmit.
-
Kelvin
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én mindig a stable dolgokat szeretem használni. Sajnos Chrome-nál még így is belefutok néha hibákba.
Egyébként nem sokat számít, hogy hányas verzió, inkább a bekapcsolt funkciók. -
Kelvin
őstag
Háttérben futó internetes alkalmazások
Engedélyezi a telepített internetes alkalmazásoknak, hogy a rendszerindításkor a háttérben fussanak, és folytassák működésüket akkor is, ha minden ablakot bezárt.Szia! A flags-nél engedélyezhető ez a fjúcsör. Ez mit jelent pontosan? A böngészőszálak/folymatok már rendszerindításkor betöltődnek és a chrome bezárása után is megmaradnak?
-
Kelvin
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Csak nem te írtad az utolsó kommentet a no history bővítmény üzenőfalán?

"i need it too much because for some reason my girlfriend check my netbook every night"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest