Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
Nálam is csak akkor jön elő ha, más teljes képernyős alkalmazásból alt+tab-t nyomok. Ha lapot válok a böngészőben akkor egyből megjavul, szóval nem vészes. (lehet nálam van a hiba) Most néztem meg sajnos, még mindig fennál a jelenség. Frissítek egy videókari drivert is, hátha...
-
Kelvin
őstag
Nálam a frissítés óta, már megint nem jeleníti meg a csempéket új lap nyitásakor. Pár hónapja is volt ilyen gond egy frissítés után. Nálatok is előjött ez a hiba?
-
Kelvin
őstag
Érdekes én semmit nem csináltam az eltűnt miniatűrök ügyében és ma indítás után, bármi buhera nélkül maguktól előjöttek az új dizájnnal.
-
Kelvin
őstag
Azt lehet tudni valahonnan, hogy a Chrome áruházban miért tiltották le az adott kiegészítőt?
Video Downloader professional
Vajon biztonsági vagy egyéb felhasználókat nem érdeklő okból? -
Kelvin
őstag
Sziasztok! Mi alapján frissíti a chrome a bővítményeit? Rápillantottam és több is frissíthető lenne de még a fejlesztői mód frissítés sem csinál semmit.
-
Kelvin
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én mindig a stable dolgokat szeretem használni. Sajnos Chrome-nál még így is belefutok néha hibákba.
Egyébként nem sokat számít, hogy hányas verzió, inkább a bekapcsolt funkciók. -
Kelvin
őstag
Háttérben futó internetes alkalmazások
Engedélyezi a telepített internetes alkalmazásoknak, hogy a rendszerindításkor a háttérben fussanak, és folytassák működésüket akkor is, ha minden ablakot bezárt.Szia! A flags-nél engedélyezhető ez a fjúcsör. Ez mit jelent pontosan? A böngészőszálak/folymatok már rendszerindításkor betöltődnek és a chrome bezárása után is megmaradnak?
-
Kelvin
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Csak nem te írtad az utolsó kommentet a no history bővítmény üzenőfalán?

"i need it too much because for some reason my girlfriend check my netbook every night"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest