-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Rakd fel a Tampermonkey nevű bővítményt, ez userscript menedzselő, szerkesztő stb. cucc. Ha fent van, akkor nyomj az install gombra az oldalon.
-
Sonja
nagyúr
Youtube-ra én ezt használom! Itt is van a videó ablak alatt egy Download fül.
Ráadásul sokkal több mindent tud (amiket én használok: ablak mérete nagyobbra, 1080p alapból, hardware-es gyorsítás engedélyezve ablak szinten is + minden sz@r eltávolítva vele).
Egyébként így tudsz hozzáadni külső bővítményt.
-
ntomka
nagyúr
Köszi!
Tessék használni, szólni, hogy mi nem jó, vagy mi kéne bele. Most topic figyeltető funkción dolgozom.
(#2869) Fecow: Őszintén szólva én is úgy látom, hogy bejött az, amire úgy gondoltam, hogy ők képesek lesznek kivédeni, vagyis olyan verziószámozási rendszert vettek fel és mellé annyi féle verziót adtak ki, hogy gyakorlatilag még ők maguk is belezavarodtak. Nem arról van szó, hogy nincsenek új funkciók, hanem nem tudják eldönteni, hogy egy adott csatornába (stabil, beta, dev, canary/daily) mi kerüljön bele, mert olyan gyorsak lettek a kiadások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest