Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Rakd fel a Tampermonkey nevű bővítményt, ez userscript menedzselő, szerkesztő stb. cucc. Ha fent van, akkor nyomj az install gombra az oldalon.
-
Sonja
nagyúr
Youtube-ra én ezt használom! Itt is van a videó ablak alatt egy Download fül.
Ráadásul sokkal több mindent tud (amiket én használok: ablak mérete nagyobbra, 1080p alapból, hardware-es gyorsítás engedélyezve ablak szinten is + minden sz@r eltávolítva vele).Egyébként így tudsz hozzáadni külső bővítményt.
-
ntomka
nagyúr
Köszi!
Tessék használni, szólni, hogy mi nem jó, vagy mi kéne bele. Most topic figyeltető funkción dolgozom. 
(#2869) Fecow: Őszintén szólva én is úgy látom, hogy bejött az, amire úgy gondoltam, hogy ők képesek lesznek kivédeni, vagyis olyan verziószámozási rendszert vettek fel és mellé annyi féle verziót adtak ki, hogy gyakorlatilag még ők maguk is belezavarodtak. Nem arról van szó, hogy nincsenek új funkciók, hanem nem tudják eldönteni, hogy egy adott csatornába (stabil, beta, dev, canary/daily) mi kerüljön bele, mert olyan gyorsak lettek a kiadások.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem nem.
Mert így windows alatt fel is jön a kérdés, hogy akarod-e telepíteni! 

Tessék használni, szólni, hogy mi nem jó, vagy mi kéne bele. Most topic figyeltető funkción dolgozom.