-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke01
senior tag
válasz
kokkasss #8295 üzenetére
Pl. azért ,mert az én öreg "vasamon" kb. 2X gyorsabb a Chrome ,mint a FF.
Korábban én is FF-ot használtam (kb. 5 évig) , de most már nem cserélném vissza a G.C.-ot FF-ra , hacsak elő nem rukkolnak valami iszonyatos szoftverújítással .Be kell vallani _erre nem sok esély van , mivel a Google irányítja a Mozillát is, úgy-értve a "pénztárcájukat"(és azon keresztül a fejlesztést is ). "Pénz beszél,kutya ugat"
Egyébként meg kinek a pap ,kinek a papné jön be jobban
.......
-
TotO'
aktív tag
-
aero.
veterán
válasz
kokkasss #8271 üzenetére
FF-es voltam kb. mióta netezek, de szerintem nem tudják felvenni most a tempót. Sok lapot használok egyszerre, azalatt eléggé furán viselkedik a róka, kisebb GUI akadások is előfordultak, a memóriakezelés sem százas.
Chrome-ra meg nemrég váltottam, az oldalak tényleg, szemmel láthatóan gyorsabban jönnek be az enter leütése után, kinézetre is bejön, szeretem a minimalista dolgokat. 6 lappal indítom a böngészőt, a Chrome kb. 2s mire bejön, a Firefox meg bőven 10-en túl. Na meg, hogy ugye google fiókkal megy, bárhol elérhető. Az élő RSS hiánya tartott vissza nagyon sokáig tőle, de most már azt is találtam. A stabil verzió amúgy tökéletes, a 17-es beta nagy elfuserált. Pl. logouton a most frissült blokkban, ha megnyitok 10 oldalt egymás után új lapon, hiába megyek rájuk, csak fehér lapot mutatnak.
Na, siker egyébként. Tehát törölni kell a gépről a profilt és úgy húzza be a felhőből a kompatibilis adatokat.
-
aero.
veterán
válasz
kokkasss #8267 üzenetére
Az megvolt és azt írja, hogy nem kompatibilis a profil. Komolyan, ez egy hatalmas hiba egy ekkora cégtől, hogy nem tudsz visszaállni stabilra. Ezt komolyan gondolták?
Most itt van egy inkompatibilis profilom, amit nem lehet offline fájlba menteni, ugrott az összes könyvjelzőm, jelszó, előzmény.
Na, részben sikerült. Gépről profil töröld, majd a chrome-ban új profil, bejelentkezés. Onnan már lerántotta a kiegeket, de pl. az előzményeim sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest