Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Fasza, az Image Properties-t mindig is hiányoltam, és a mai napig nem értem, mégis mi a francért nem teszik bele a Chrome-ba teljesen alapvető elemként.
Az ilyen gyökérségeket tényleg nem értem Google-éknál. Ilyen pár órásnak tűnő melókat minek spórolnak meg? Nagyon kétlem, hogy csak engem érdekelnének bizonyos képek tulajdonságai.Van még jópár dolog, amit mondjuk Operánál alapelemként fel tudnék sorolni, amitől egyáltalán nem lassul a böngésző, viszont kényelmesebbé válik a használata, de a kettőt nem akarom megint összehasonlítani, mert értelmetlen, és a legtöbb dolog a Chrome minimalista hozzáállásából fakad. Ettől függetlenül opcionális elemként be lehetne rakni egy-két nagyon alap dolgot, olyasmiket, mint a fenti képtulajdonságok megjelenítése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest