- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Fasza, az Image Properties-t mindig is hiányoltam, és a mai napig nem értem, mégis mi a francért nem teszik bele a Chrome-ba teljesen alapvető elemként.
Az ilyen gyökérségeket tényleg nem értem Google-éknál. Ilyen pár órásnak tűnő melókat minek spórolnak meg? Nagyon kétlem, hogy csak engem érdekelnének bizonyos képek tulajdonságai.Van még jópár dolog, amit mondjuk Operánál alapelemként fel tudnék sorolni, amitől egyáltalán nem lassul a böngésző, viszont kényelmesebbé válik a használata, de a kettőt nem akarom megint összehasonlítani, mert értelmetlen, és a legtöbb dolog a Chrome minimalista hozzáállásából fakad. Ettől függetlenül opcionális elemként be lehetne rakni egy-két nagyon alap dolgot, olyasmiket, mint a fenti képtulajdonságok megjelenítése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Arc Raiders
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest