- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
spammer #10985 üzenetére
Én meg a PopPeeper-t használom... Igaz, semmi köze a Chrome-hoz, de legalább ellenőriz egyben minden fiókot ha be vagyok léptetve, ha nem, függetlenül a böngészőktől. Az óra mellett jelez egy kis ikonon, vagy akár nagyobb ablakot is feldob (rákattintva meg nekem az Outlookot hozza be, de ez beállításfüggő)...
-
-
gtasystem
őstag
-
gtasystem
őstag
válasz
spammer #10893 üzenetére
na most konkrétan erre az oldalra mentem és amikor a videós részre kattintottam azonnali újraindulás..
-
gtasystem
őstag
válasz
spammer #10891 üzenetére
én is a ramra tippeltem de megnéztem sorban és nem az a baj..vagy az ssd de akkor meg a többi böngető sem menne..
videos banneres komplexebb oldalak..pl ma a spanyol kapus riportjánál kezdte reggel, inforádió oldal..
csak simán uninstall az elég? kieg-ek ilyesmi marad ilyenkor ugye?
már olyan faszán belőttem.. -
törölt tag
válasz
spammer #10760 üzenetére
Hát a SmoothScrollhoz:
1. Régen mondták, hogy nagyon sok proci időt zabált - nem tudom régen nem találkoztam vele, lehet hogy kiváló, de ahol szükség lenne rá, ott jön a harmadik pont
2. Egyik gépen hardveres finom görgetésem van a G500 jóvoltából
3. Másik gépen pedig a Logitech LS 1 -hez (is) elérhető Logitech Flow Scroll-t használom mely funkcionalitásában véve ugyanazt nyújtja. -
törölt tag
válasz
spammer #10735 üzenetére
Csak a blikk meg a bors
Egyébként elég furán jelzi ki melyiket mennyiszer látogattam, mert pl Index-nél azt számolta, hogy a Speed Dial telepítése óta mennyiszer, de Blik-nél meg kb összesen
Ugyanis index-et messze többször valószínűleg
A téma azt hiszem ez: Clean Blue Theme
Az RSS olvasó pedig: RSS Live Links, nem sűrűn használom, csak ott van
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
spammer #10567 üzenetére
Minek rakjak bővítményt, ha elvileg benne van alapból? Bekapcsolom flags-ben, semmit nem ér.. Ha nem használható, minek van ott? Oké, hogy teszt funkciók, de akkor is.
Aztán, az Aero Peek-kel nem tudom használni a hardveres gyorsítást, FF alatt ez is működik. (az aero-peek számomra ez hasznos funkció)
Én épp azért szeretek egy böngészőt, mert olyan amilyen.
Évek óta Chrome-oztam, kíváncsiságból feltettem a 13-as rókát, mert elég sokat javult, gyorsult, és tényleg.. Most kíváncsiságból elindítottam újra a Chrome-ot, és valahogy nem volt jó..
-
Mikuland
tag
válasz
spammer #10549 üzenetére
Köszönöm szépen válaszod!
Most éppen nem a saját gépemen vagyok, este kipróbálom, de annyi emlékem van, hogy a pluginok között nem is láttam a Media Playert....mintha eltűnt volna és azért akarja a VLC-t használni.
Mivel alap júzer vagyok majd próbálkozok mint a gyerek a homokozóban... -
DS39
nagyúr
válasz
spammer #10514 üzenetére
a http-t csak megszokásból szeretem látni, FF-ben is visszakapcsoltam (ott is divat lett eltűntetni) és tudom hogy másolódik, szóval ez annyira nem fontos
a másik, az csak valóban indulásnál megoldás, új tab nyitására nem találtam állítási lehetőséget. itt nem lehet vhogy bütykölni a gépház alatt, mint pl about:config Firefox esetében?
-
TRob1
veterán
-
-
pc gamer
tag
válasz
spammer #10283 üzenetére
Most települ az SP3- hátha ér valamit. Utána nyomom föl a nodot is.
Igen,tudom. De nincs lemezem az a baj, persze ha nagyon nem akar működni akkor szerzek és fölnyomom azt.Mellesleg az elég esélyes,hogy ezek a hibák azért vannak mert a telepítésnél 1-2x lefagyott meg ilyesmi nem?
Ugyanis pl a készenlét gombom is inaktív...
Sőt ha az egérrel jobb gombbal kattintok valahova olyan idegesítő hangot ad ki...Azt,hogy lehet lekapcsolni? -
pc gamer
tag
válasz
spammer #10279 üzenetére
Köszönöm mind a 3 választ. És de sajnos tényleg ilyen hibát ír.. Most fordul elő velem ilyesmi először amikor ma megszenvedtem az Xp telepítéssel. A végére majdnem kettétörtem a lemezt,aztán csak sikerült feltenni...
Most meg ez a tanusítványos vacak érdekes, szerintetek ha felrakom a service pack 3-at xp-hez az nyújt valami megoldást ilyesmire? Lehet az Xp telepítésnél ba***dott el valami, esetleg ez javíthatná? -
Namelesske
addikt
válasz
spammer #10109 üzenetére
JÉ ezt vissza rakta a tulaj? Nekem még laszlohu kimentett verziója volt jól elrakva dropboxra
Na ez megoldja a bajokat !
Goodspeed:
Nagyjából követem a dolgaidat, és nekem nem kell magyarázkodni
Mindegy most spammer megoldotta a bajokat, mert ez valami improved verziója és frankón fut a smooth.
-
spammer
veterán
válasz
spammer #10051 üzenetére
Fejlemények:
Youtube Video Downloader addon okozta a https hibát.
X-notifiert is kivágtam a kukába, sajnos közel sem működik olyan jól, mint a Firefoxos webmail notifier, helyette van most Gmail Checker plus.De hogy ne legyen minden szép és jó, a Chrome nem kezeli a torrent magnet linkeket, hiába kattintok rá, semmit sem csinál. Gugliztam, registryben ott van, ami kell, mégsem... Firefox alatt ez is ment hibátlanul.
-
TotO'
aktív tag
válasz
spammer #10045 üzenetére
Végül is igen, megértem a félelmedet azzal kapcsolatban, h online tárolja, de amikor arra gondolok, hogy újratelepítésnél (ami mondjuk win7nél kb már nem is kell) csak felrakok egy addont, meg restorolom a könyvjelzőket és kész kb a net, akkor azért elég sok időt spórolok.
-
TotO'
aktív tag
válasz
spammer #10039 üzenetére
Nekem lastpassom van, egy kieg ami a megadott oldalakra automatán bejelentkezik, vagy csak kitölti az adatokat. Csak a lastpass accot kell tudni és kész, lehet ilyesmire gondoltál.
Am nem tudom mi a bajotok az utolsólapbezárjaaböngészőt dologgal, nekem tök hasznos
de persze ez én vagyok
-
M3oH
addikt
-
Fecow
aktív tag
válasz
spammer #2209 üzenetére
Amennyire tudom, cookie-val azonosítja magát, azaz bejelentkezel böngészőből a google accountodba és onnantól kezdve ehhez az accounthoz tartozó email címet figyeli. Nem tudok róla, hogy több emailcímet lehetne vele figyeltetni.
silver star: Nekem 5-ös alatt sem jön be
ntomka: aha köszi, én is erre gondoltam, viszont valamiért kikapcsolt adblockkal sem jött be, érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC (ELKELT)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest