- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
xrvman #10604 üzenetére
Erre gondoltam:
"I've just hooked DM-Bridge (Windows only) to forward all downloads to Firefox, where they're picked up by Firefox's DownThemAll.
How-To:
Install DM-Bridge
Go to the settings page
Select the radio for 'Custom', and use the path to your firefox installation. Don't forget the double quotes around the path, and append "--new-tab %u" to this.
In my case, it now looks like this:"C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox 4.0 Beta 9\firefox.exe" -new-tab %u
And voila! Using DownThemAll in Chrome: Ctrl + Alt + click a link to forward it to Firefox"
-
spammer
veterán
válasz
xrvman #10595 üzenetére
Ez talán: Download Master
-
törölt tag
ez beállítás kérdése, nálam nem felejti el. mondjuk ha több fiókod van, akkor nem tudom hogyan oldja meg, de lehet már olyat csinálni, hogy egyszerre több fiókkal vagy belépve, ezt a gmail fiók beállításoknál lehet megadni. nem tudom, hogy ilyenkor mindkettőt nézi-e.
adodaniel: nem. olyat tudsz beállítani, hogy ha letöltötte, akkor automatikusan nyissa meg.
-
törölt tag
úgy tudom, hogy ha bejelentkezel gmail-be (viszont utána ki nem, tehát csak zárod az ablakot), akkor azt a logint használja, vagy valami ilyesmi.
dodopek: c:\Users\felhasználó_név\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Bookmarks
illetve a c:\Users\felhasználó_név\AppData\Local\Google\Chrome\ alatt kell legyen az egész program.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest