- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Dark Archon #10643 üzenetére
-
gatto_
senior tag
válasz
Dark Archon #10628 üzenetére
Jogos! Én veled értek egyet. Pár napja tértem át Operáról Chrome-ra de ez a külön keresőablak nekem is hiányzik. Semmi más de ez igen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Dark Archon #10628 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Dark Archon #10626 üzenetére
Akkor meg nem nyitom meg a fülön, megnyitom a találatot, elolvasom, ha nemjó, visszázok, és olvasok tovább.
Vagy a lusták nyomnak egy backspace-t.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Dark Archon #10622 üzenetére
Ha CTRL+kattolok a találatra, akkor nem kell új fület nyitnom.
Rábökök a találatokra, amit azt hiszem, hogy jó, és keresek újra.
Tehát:
1. beírom címsorba amit keresek
2. megnyitom az általam jónak gondolt találatokat CTRL+katt-tal
3. keresek újra, az 1. lapon, ha akarok -
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #10622 üzenetére
Vazz, de sokkal többször fordul elő hogy újat akarok keresni és nem ugyanazt, akkor meg mindig törölni kell a szót/szavakat? De xar.
ui: csík
Én vhogy inkább látom hogy áll a letöltés, ha számszerűsítve van (mint android akkukijelzés, ott is falnak megyek ha vkinek egy vékony csík jobban tetszik, mint hogy hány százalékos a töltöttség)Ezt az 50-et meg nem értem. Nem csak a legfontosabbakat érdemes odatenni a gyorsabb elérés érdekében? Vagy jobb 50et odazsúfolni és keresgetni hogy épp mi kell??
Fura
-
spammer
veterán
válasz
Dark Archon #10619 üzenetére
Letöltésekkel mi a gond? Azon kívül, hogy nincs külön kis ablak, de külön lapon (Ctrl + J) ott van az összes. A progresst is mutatja a tálcán, szóval nekem nincs gondom vele.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Dark Archon #10619 üzenetére
Akkor itt is nyitsz egy új fület (ctrl+t) és már keresel is.
Most ha több mindent keresel, akkor hiába szerepel külön keresősáv, úgyis új lapon kell megnyitogatni a találatokat, tehát a lényeg, ha több dolgot keresel, akkor ugyanúgy több lapod lesz megnyitva, nagy valószínűséggel.
Nekem pedig a külön sáv a "régimódi".
Sokkal kényelmesebb így. Sőt, most egy kisideig használtam 13-as FF-et, abban is úgy kerestem, hogy a címsorba beírtam amit akartam->enter..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Dark Archon #10614 üzenetére
Ez a külön keresőablak dolog már a megjelenés óta nincs a Chrome-ban, aminek mondjuk Én örülök. Ugye ezért is jött az Instant Search, ami véleménye szerint elég hasznos funkció.
-
spammer
veterán
válasz
Dark Archon #10614 üzenetére
Popup-os keresőablak bővítmény van, ami tud több keresőszolgáltatást is kezelni [link] Normál kereső doboz, mint a többi böngészőben szerintem nincs (szerintem nincs rá lehetőség Chromeban). szerk: ja akkor ez lehet olyan, mint a plugines, akkor ez gondolom nem jó neked. Pedig szerintem más megoldás nincs
Oldalon belüli keresőablak nyitva tartására nem tudok én sem megoldást, de félmegoldásként használható a type-ahead-find , ezzel nem kell újra megnyitni a kereső ablakot, hanem ahogy gépelsz már keres is az oldalon belül. F3-mal vagy más gombokkat pedig lehet léptetni a találatok között (vannak beállítási lehetőségei, pl. text vagy link keresés stb.)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Dark Archon #10612 üzenetére
Itt tudtommal aktuális lapon keres csak.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Dark Archon #10465 üzenetére
Freemake Video Downloader rulez.
-
Spancho
senior tag
válasz
Dark Archon #10423 üzenetére
Biztonságosan netezek
Amúgy letöltöttem a nod-ot semmit sem talált.
Leszedtem utána az AVG-t az talált 2 trójait karanténba tette + cseréltem elemet az alaplapon és a biosban beállítottam az időt.
Nem tudom mi miatt de most be tudok lépni és a csökkentett biztonságos belépéseket is engedi a ChromeKöszi a segítségeket.
-
spammer
veterán
válasz
Dark Archon #10299 üzenetére
Amikor letölti a torrent fájlt és lent a bal alsó sarokban pörög a kis cucc, akkor kis nyílra nyomj rá (a gomb jobb oldalán) és válaszd ki, hogy mindig nyissa meg az ilyen típusú fájlokat!
Utána elvileg azonnal a torrent kliensben nyitja meg, de lehet, hogy előtte még azt is ki kell választani, mivel nyissa meg.
Viszont a torrent fájlt ettől még letölti a gépre, ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest