Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iOS alkalmazások
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, én is most néztem utána, hogy a Chrome a google saját licensz szerződésével jön, a Chromium viszont GPL (bár ez platform függő). illetve ha valaki szereti a Chromiumot, de nem bízik a google-ben, akkor is használhat arra épülő fejlesztést, mint péládul az Iron
amúgy én nem aggódnék annyira az ilyen IP címes dolog miatt. egy sima letöltő oldal is rögzíti az IP-det, ha máshoz nem, akkor statisztikákhoz, de akkor is jelen van az adat, és ha esetleg feltörik az oldalt, akkor ugye kinyerhető. illetve hogy a sütikben is mik vannak, az is egy más kérdés. csak ezek olyan régóta jelen levő dolgok, hogy az emberek többsége természetesnek veszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest