Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Megzizzent kicsit a Chrome-om. De szerencsére csak kicsit: A gugli plus-t behozza 1 pillanatra, majd jön a Manóba!...stb. szöveg.
(IE9-cel jó) Ha gmail-nél a Fényképekre nyomok, akkor is ugye a plust hozza be, ott jó. De a Kezdőlap és a Körök oldal nem jó. 
Az előző betával is csinálta, meg a maival is (de nem a beta hibája, mert ugyanazzal a betával meg jó a másik gépen...)
Próbának átnéztem vírusokat/egyéb kártevőket, átneveztem a Chrome Default mappáját hogy hozzon létre újat, letiltottam az összes bővítményt... ezek nem használtak.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(IE9-cel jó) Ha gmail-nél a Fényképekre nyomok, akkor is ugye a plust hozza be, ott jó. De a Kezdőlap és a Körök oldal nem jó.