Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz86
csendes tag
Sziasztok
Nekem még mindig az a problémám ezzel a chrome-val,hogy egyszerűen nem megy fel rá semmi kiegészítő..
Már nem 1x újraraktam,kitakarítottam utána,de így se képes feltelepíteni egyetlen egyet se,még témát se,bár az nem is érdekes..
Windows is újra lett rakva már,de utána se működött ez a dolog.Mióta így vacakol nálam talán 1x ha normálisan működőt és sikerült rá valamit felrakni....
Olvastam már másnak is volt ilyen problémája,de megoldást nem találtam eddig.
Ha esetleg valaki tudna rá adni magyarázatot miért lehetséges ez,az írja már le.
Lényeg mikor Hozzáadásra kattintok,akkor csak Feldolgozást ír,bejön,hogy telepítés,le okézom,azt nem csinál semmit az égadta világon.
Régebben nem volt ilyen problémám,csak most a legújabb verziónál..
Köszönöm a segítséget..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest