Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz86
csendes tag
Sziasztok
Nekem még mindig az a problémám ezzel a chrome-val,hogy egyszerűen nem megy fel rá semmi kiegészítő..
Már nem 1x újraraktam,kitakarítottam utána,de így se képes feltelepíteni egyetlen egyet se,még témát se,bár az nem is érdekes..
Windows is újra lett rakva már,de utána se működött ez a dolog.Mióta így vacakol nálam talán 1x ha normálisan működőt és sikerült rá valamit felrakni....
Olvastam már másnak is volt ilyen problémája,de megoldást nem találtam eddig.
Ha esetleg valaki tudna rá adni magyarázatot miért lehetséges ez,az írja már le.
Lényeg mikor Hozzáadásra kattintok,akkor csak Feldolgozást ír,bejön,hogy telepítés,le okézom,azt nem csinál semmit az égadta világon.
Régebben nem volt ilyen problémám,csak most a legújabb verziónál..
Köszönöm a segítséget..
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest