- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kukcaman
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Eddig ilyen anomáliával nem találkoztam, amióta használom a Gmail-t és a Google Drive-t.
Küldtek nekem egy Google Drive linket és benne több videóval és egy mappával - eddig semmi különös.
Rámentem a letöltésre, szépen elkezdi betömöríteni és hibát ír ki. Ezeket mellékelem. Kipróbáltam egyesével leszedegetni a fájlokat, el is jutottam egy darabig, de ez nem a legjobb megoldás.
Még ha a végére is jutok, akkor is, van amit letölt és van amit nem tölt le. Ezt is mellékelem (windows intéző screenshot).Kipróbáltam több böngészővel is: Google Chrome(inkognító módban is), Edge, opera, Firefox (inkognító módban is). Ugyanaz a jelenség.
Böngészési adatokat 1hónapra visszamenőleg töröltem.
Google beállításoknál a harmadik féltől származó sütik letiltásánál, kivételnek hozzáadtam a "drive.google.com"-ot is. Eddig ezere a megoldásokra bukkantam, de nem jártam sikerrel.
Még a tűzfalat és az AD blokkolókat is kikapcsoltam erre az időre (de máskor, meg mindenkor is működött a fájlok letöltése
)

Szóval remélem jó helyen járok.
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)