- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali navigációs kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Üdv!
Google Chrome: Verzió: 131.0.6778.86
Olyan észrevételem/próblémám van, hogy emailben kapok levelet egy adott oldalról, a levelet megnyitom, a benne található linkre rá megyek, és az adott oldal betölt, bejeletkezve, és a linken található tartalom olvasható/nézhető.
Ha az adott oldalra megyek közvetlen, a böngészőben, akkor nem vagyok bejelentkezve kéri a nick/pw -t. Be írom, ok minden. A gondom az, hogy cseréltem jelszót. (kedv, türelem, idő mellett áttnéztem mit használok, mint nem, régi jelszavakat felfrissítettem) Most ha emailba kapok levelet, és ott a linkre megyek rá, akkor az oldal hibára fut, az az ki írja rossz nick/pw, próbáljam újra. Közben ha felnézek a jobb sarokba, látom az oldalon, hogy de, pedig be vagyok jelentkezve, ott írja nevem, stb... :/ Ennek ellenére az emailba kapott linkről megnyitva nem vagyok belépve hibát kapok.
Böngészőben az előzményeket töröltem. Az adott oldal nick+pw mentést töröltem. Gépet újra indítottam, böngészőt újra indítottam, és sajnos most is hibára fut, ha emailból nyitom meg, közvetlen linkről az oldalt. :/
Ezt hogy kell orvosolni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest