- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Bluetooth-headsetekről általában
- A Honor profi iPhone másolásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Üdv!
Google Chrome: Verzió: 131.0.6778.86
Olyan észrevételem/próblémám van, hogy emailben kapok levelet egy adott oldalról, a levelet megnyitom, a benne található linkre rá megyek, és az adott oldal betölt, bejeletkezve, és a linken található tartalom olvasható/nézhető.
Ha az adott oldalra megyek közvetlen, a böngészőben, akkor nem vagyok bejelentkezve kéri a nick/pw -t. Be írom, ok minden. A gondom az, hogy cseréltem jelszót. (kedv, türelem, idő mellett áttnéztem mit használok, mint nem, régi jelszavakat felfrissítettem) Most ha emailba kapok levelet, és ott a linkre megyek rá, akkor az oldal hibára fut, az az ki írja rossz nick/pw, próbáljam újra. Közben ha felnézek a jobb sarokba, látom az oldalon, hogy de, pedig be vagyok jelentkezve, ott írja nevem, stb... :/ Ennek ellenére az emailba kapott linkről megnyitva nem vagyok belépve hibát kapok.
Böngészőben az előzményeket töröltem. Az adott oldal nick+pw mentést töröltem. Gépet újra indítottam, böngészőt újra indítottam, és sajnos most is hibára fut, ha emailból nyitom meg, közvetlen linkről az oldalt. :/
Ezt hogy kell orvosolni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- BMW topik
- Apple MacBook
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest