- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
Üdv!
Telepítem éppen az új MS Flight Simulatort. 100+ Gb, jó sokáig fog tartani, nem is ez a bajom... az idióta telepítőjében van egy link, és mivel közben játszom mást, minden egyes A gomb nyomásakor a kontrolleren megnyitja ezt a linket a chrome-ban. Mindegy, hogy tálcán, háttérben, akárhol van az installer (én még ilyent nem láttam, csak MS termék képes ilyen hülyeségekre.
). Márpedig egy ugrálós platformerben nem egy alkalommal kell az A gombot használni így a következő alt+tabnál azt veszem észre, hogy többszáz lapon meg van nyitva az oldal a böngészőben.
Nincs valami bővítmény ami nem engedi megnyitni az adott címet? Próbáltam pár site blocker extensiont, de azok a lapot ugyanúgy megnyitják, csak az van rajtuk, hogy site blocked. Olyan kéne ami meg sem nyitja az adott címet.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Futás, futópályák
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózatokról alaposan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- 3D nyomtatás
- Makett, makettezés
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Márpedig egy ugrálós platformerben nem egy alkalommal kell az A gombot használni így a következő alt+tabnál azt veszem észre, hogy többszáz lapon meg van nyitva az oldal a böngészőben.