- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A probléma a következő: chrome kiléptet a weboldalakból -pl. innen, de a fióknál indításkor is a szinkronizálás szünetel van. Minden gép restart után be kell lépnem mindenhova. Elvileg felajánja a jelszavak mentését, de ez nem történik meg, restart után mint az új. Megnéztem, amúgy a jelszavaknál megvan az is, amihez épp kérte és ajánlotta a mentést (pl. ez az oldal is)
W10, Chrome, minden friss. Pár beépülő van, adblock, ghostery, no coin, java switch, vmi filmletöltős, ilyesmik. Két profil van, a hiba sajna mindenhol előjön.
Már volt itt minden: rendszergazdai engedélyek, cookies nem takaríthatja ki, minden frankó. Alapos lepucolás után (rejtett mappákból, etc.) újraraktam, de semmi. Alap beállításaival, nem is piszkáltam, mert hátha korábban vmit elnyomtam.
A probléma nem új, keresgéltem is rá megoldást, googleban fel is iratkoztam a többéves threadra, semmi értelme. Másnál is ez a helyzet, van-e rá megoldás?
Van-e értelmes böngésző a chrome helyett? Chromiumnál is fennál ez a hiba?
Minden megoldás érdekel...
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IT Megoldások és szolgáltatások
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest