Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is fura volt, h címsorba írtam és yahoo jött be, csillivilli ablakkal, valamit fogadjak el, stb... Hmmm, mondom akkor esetleg a gyermekem az én profilommal netezett és yahoo-ra váltotta? Megnéztem, nem, de ott volt a lehetőségek között. Töröltem mindent, annyi. De fura. Néha képkeresőben is csinál érdekeset, a régi nézet tölt be, de az opciók nélkül.
-
-
Sziasztok!
A probléma a következő: chrome kiléptet a weboldalakból -pl. innen, de a fióknál indításkor is a szinkronizálás szünetel van. Minden gép restart után be kell lépnem mindenhova. Elvileg felajánja a jelszavak mentését, de ez nem történik meg, restart után mint az új. Megnéztem, amúgy a jelszavaknál megvan az is, amihez épp kérte és ajánlotta a mentést (pl. ez az oldal is)
W10, Chrome, minden friss. Pár beépülő van, adblock, ghostery, no coin, java switch, vmi filmletöltős, ilyesmik. Két profil van, a hiba sajna mindenhol előjön.
Már volt itt minden: rendszergazdai engedélyek, cookies nem takaríthatja ki, minden frankó. Alapos lepucolás után (rejtett mappákból, etc.) újraraktam, de semmi. Alap beállításaival, nem is piszkáltam, mert hátha korábban vmit elnyomtam.
A probléma nem új, keresgéltem is rá megoldást, googleban fel is iratkoztam a többéves threadra, semmi értelme. Másnál is ez a helyzet, van-e rá megoldás?
Van-e értelmes böngésző a chrome helyett? Chromiumnál is fennál ez a hiba?
Minden megoldás érdekel...
Köszönöm!
-
válasz
albinolynx
üzenetére
ööö...részletesebben? Asztalin is friss Chrome van, semmi baja. Sebaj, kapott egy FF-t
-
Sziasztok!
Elég extrém dolog, nem láttam még ilyet!
Vírusmentes, jó laptop, Win7 64 bit éééés Chrome. Már kipucolva, reinstallva, etc. Pluginek leszedve, csak a gyári minden...
Chrome indul, majd 1-2 sec után "lefagy". De nem is lefagy, hanem screenshot lesz belőle, ha videós linkre kattintok, akkor a videónak hangja van, igaz a chrome "fagyos".
Mi a bré ez?
-
Sziasztok!
Szinkronizálásra mások is panaszkodnak amint angol fórumokon láttam, de megoldás nem volt... valami infó, h mit lehet tenni ezzel? Mert ez így sz@r. Egyiken rendberakom a könyvjelzőket, belépek másik gépen -majd rögtön ki is, mert a régiek vannak... és azt tartja meg mindenhol, már halom dupla van, meg egy rakás kaka lett ~50 link.
Valami ötlet?
-
-
Sziasztok!
Kérdésem lenne...
A könyvjelzőim a google kedvencekbe vannak, amiket praktikussan FF alatt a google toolbarral elérhetek. Ha nem vagyok bejelentkezve (pl. céges gépen), akkor könyvjelző sincs. Helyi gépen nem tárol, az van beállítva.
Chrome-val is lehet megvalósítani ilyesmit? Ott ugye toolbar nincs, de lehet azt, hogy ne legyenek helyi bookmarkok?
Köszönöm!
-
Sziasztok!
Kérdésem lenne...
A könyvjelzőim a google kedvencekbe vannak, amiket praktikussan FF alatt a google toolbarral elérhetek. Ha nem vagyok bejelentkezve (pl. céges gépen), akkor könyvjelző sincs. Helyi gépen nem tárol, az van beállítva.
Chrome-val is lehet megvalósítani ilyesmit? Ott ugye toolbar nincs, de lehet azt, hogy ne legyenek helyi bookmarkok?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Crimson Desert
- nVidia tulajok OFF topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Xcover 7 128/6
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vírusmentes, jó laptop, Win7 64 bit éééés Chrome. Már kipucolva, reinstallva, etc. Pluginek leszedve, csak a gyári minden...