- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
junior11
üzenetére
Utólag már sejtem mi lehetett:
Egy xiaomi mibox-ot üzemeltem be a TV-hez és ott a google áruházból le kellett szednem egy VLC-playert androidra, így be kellett lépnem a google fiókommal. Ezután gondolom ezt a windows látta az asztali gépemen és a gépházban sárgával kiemelve jelezte, hogy belépés történt más eszközről, így már nem feltétlen biztonságos a jelszavam. Én akkor hirtelen nem is gondoltam rá, hogy a mediabox miatt lehet, mivel oda a google accommal léptem be, semmi köze nem volt a WIN accomnak hozzá.Mindegy, ha nálad is kéri a belépést, akkor ez ilyen elfogadom, amúgy már újratettem a wint (friss telepités volt amúgy is) és még mindig kéri ugyanúgy, szóval jó ez így akkor.
Viszont ezzel együtt borzalmas, hogy mennyire spagetti effektus van itt a jelszavak, accountok, userek között, hogy már minden acc összefügg minden accal, egy chrome-ba nem tudok már úgy belépni, hogy ne lenne online microsoft fiókom, meg google+ accountom mellé és ne kérné, hogy hitelesítsem magam mailen, sms-ben meg más accokon keresztül, fú borzalam amúgy.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest