Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Ilyen még soha sem volt, böngészés közbe egyszer csak látom jobb oldalt alul, hogy valami tearout2.biz nevezetű társkereső "izé" notifikációs ablakokat dobál fel. Nem tudom hol gyűjthette be ezt a böngésző én biztos nem engedélyeztem (esetleg véletlenül). Volt egy kis fogaskerék ikonja és arra rá klikkelve bepipáltam a "Don't allow notificatons from this site"-ot és azóta eltűnt. De furdal, hogy valahogy talán beette magát a böngészőbe és még mindig ott ad-ware-ogat, vagy hasonló. Hogy lehetne ezt kideríteni? A net-en nem találtam semmit róla.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest