Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Akkor a beállításoknál van valami gubanc. Van lehetőség - persze alapos Chrome gyalulás után manuálisan a rejtett mappákban se maradjon semmi - hogy a bejelentkezéskor kiválasztod a szinkronizálandó elemeket tehát szelektálva szinkronizálsz, szerintem elegendő lehet ezeket szinkronizálni egyfajta minimum: könyvjelzők, bejelentkezések (jelszavak)
Valahogy a mostani profilba is be lehet menni és kitakarítani a szinkronizációt de nem tudom, hogy pontosan hol - egyszer már megtaláltam mert hasonló problémám volt a szinkronizáció visszahozta azt is amit nem kellett volna - de miután kipucoltam megjavult.A Google fióknál lehet valahol elérni a Chrome beállításait, és a szinkronizálandó elemeket megnézni és törölni.
Ez azért lenne fontos, mert miután megcsináltad és újra belakod a böngészőt a legközelebbi tiszta telepítésnél vagy másik rendszeren is teljes szinkronizációt lehet csinálni probléma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest