- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Frissen lett feltelepítve két gép, s beizzítva rajtuk a Chrome, bejelentkezve visszajöttek a kedvencek ,stb. S egy-két honlapon akartuk kitörölni a megjegyzést, pl elírt e-mail cím stb, hogy ne adja fel lehetőségnek ha valahol bejelentkezni akarunk. S nyomtam a szokásos Shift+Del billentyű kombót miután egérrel rámentem(de nem kattintva rá csak kijelölés így) a törlendő sorra, de nem csinált semmit. Próbáltuk többször, de nem törli ki.
Kipróbljuk a másik frissen telepített gépen és a helyzet ugyan ez..Megváltozott ez a törlési mód? Csak a furcsa az, hogy itthon egy harmadik gépen amin igaz nem friss a windows 10 de a legújabb verzió van fent frissen tartott update-val ,s a Chrome-ból is a legújabb van fent, s itt szépen működik a shitf+del használata.. szóval nem értem. Mi lehet a gond a fenti két gépen?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs