- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Ma váltottam chrome-ra és egy számomra furcsa problémával találkoztam.
Van egy gépem nasként használva, rajta transmission-daemon. Az ilyen típusú fájlok értelemszerűen társítva vannak. A laptopon FF volt eddig és transmission remote gui. Ha letöltöttem egy .torrent fájlt, az alapból a nasra ment, most viszont a chrome mindenáron a letöltések mappába tölti le. Ezzel nem is lenne baj, de jobban szeretném ha ugyanúgy menne mint a másik böngészővel, meg lehet, hogy problémát okoz esetleg seedben?!Tehát az alap letöltések mappa jó, csak konkrétan ezt szeretném megváltoztatni, ellenőriztem az OMV-ben, a fájlok a /var/lib/transmission-daemon mappában vannak.
Találkozott már valaki ilyennel?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest