- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
Flowtation #24625 üzenetére
Keresőbe beírni vagy már írogatást....amúgy ma megint felidegesített, mérgemben feltettem a régi operát, ezzel jó
-
makoss
veterán
válasz
Flowtation #24620 üzenetére
Jó, de mindig írogassak egérnavigálás helyett??
Valami olyan beállítás kéne, amitől biztos megszűnik ez a probléma.
Nem tudom más ezt hogyan hidalja át, mert ez a gond szerintem "népbetegség" máár aki az ncore oldalát használja, és benne navigál. -
makoss
veterán
válasz
Flowtation #24612 üzenetére
Nállad is ez megy?
"A keresési adatokat kell megerősíteni, ha jól gondolom."
Ez pontosan mit takar? -
ACE-
addikt
válasz
Flowtation #24612 üzenetére
Így van, én is ezt próbálom neki magyarázni, ha a legutóbbi klikkeléssel valami adatot is küldtél, akkor figyelmeztet, nehogy elküldd még egyszer ugyanazon adatokat. Ez egy gyengén működő fórumnál dupla post-ot okozhat pl. Emiatt van ez a figyelmeztetés... ez nem hiba...
-
TRob1
veterán
válasz
Flowtation #24512 üzenetére
Ha egy torrent fájlt letöltesz, és elkezdi letölteni az anyagot, onnantól a torrent fájlt törölheted is, nem lesz rá szükség sem a leechez, sem a seedhez.
Nekem is a c/user/xy/downloads-ba tölti le a torrent fájlokat, és a Nas-ra tölti az anyagot. És a torrent fájlt utána törölhetem is c-ről ha akarom, többé nem kell. (Amúgy meg a Nas-ra is létrehozza)Ha wines gui-t törlöd, majd újrarakod, ugyanúgy megy minden. (Sőt, az egész rendszered is újrarakhatod, független a dolog a Nastól). Hisz ha nincs wines gui-d, akkor is megy az folyamat. Ez csak egy egyszerűbb használatot tesz lehetővé, úgymond "távirányítóként" fogható fel.
. Nem is használ mindenki os-re gui-t, böngészőből is elérhető minden.
-
Rimuru
veterán
válasz
Flowtation #24510 üzenetére
Az mar teljesen mas teszta mi tortenik a nason.
Mi most a kliens oldalon vagyunk ez lehetne barmi (geped/telefon/stb), ha itt hozzaadsz egy torrentet akkor azt feltoltod a nasra, innentol kezdve mindegy mit csinalsz a torrent fajllal, ezt nem a nason csinalod. Ha a remote gui segitsegevel torlod a torrent kliensbol akkor tortenik valtozas a szerveren. -
Rimuru
veterán
válasz
Flowtation #24508 üzenetére
"Akkor ez csak annyit "segít" hogy elindítja az alapértelmezett programot?" - pontosan, alapbol nem tud tobbet a chromium (kiegesztivel se nagyon turbozhato, pedig egy dta szintu cucc nem lenne rossz)
-
Rimuru
veterán
válasz
Flowtation #24505 üzenetére
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Flowtation #24505 üzenetére
Állítsd be a Chrome-ban, hogy a NAS megfelelő mappája legyen a Letöltések alapértelmezett helye.
Chrome / Beállítások / Letöltések / A letöltés helye
esetleg kapcsold be az alatta található "Letöltés előtt kérdezze meg, hová mentse az adott fájlokat"
-
Rimuru
veterán
válasz
Flowtation #24503 üzenetére
Tehat akkor megse jo az alap letotlesek mappa? vagy mi van?
Chromium alap letolteskezeloje nagyon buta, annyit tud hogy megadsz egy mappat, ide hany mindent + esetleg alapbol megnyitja a fajlhoz tarstitott alapertelmezett alkalmazassal / vagy minden letoltesnel rakerdez hova mentse.about://settings/search#download%20l
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest