- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Agyf@szt kapok az online filmek szaggatásától és rövid keresgélés után mindig a Chrome böngésző merül fel első gyanúsítottként (no meg nem találtam videó lejátszós topikot), így arra kérnélek titeket, hogy nézzetek rá erre a videóra és mondjátok, hogy hol a hiba!
(Utolsó három percben jól látszik nálam a vízszintes kameramozgásoknál.)
Most a böngésző/flash a szar, vagy a videóba van kódolva a képszaggatás (mit tudom én konvertálási hiba), vagy csak nálam rossz és nektek kadencia helyes a lejátszás (kis túlzással, mivel ugye 60 hz-es a megjelenítő)? Nálam olykor teljesen szétesik a kép, mint mikor ezen az oldalon 25 fps mellett kikapcsolt motion blur-ral nézném a gömböt. Na pont így szaggat a film is időnként.Próbáltam a pluginek közt kikapcsolni az integrált Flash lejátszót és használni a külső eredeti Adobe változatot, de a hiba nem szűnt meg. Teljes képernyőn és ablakban is ugyanaz, és teljesen mindegy melyik képernyőre van kirakva, még a tv interpolációja se tudja elmosni.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Hardcore café
- Arc Raiders
- Disney+
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest