Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
sziasztok
alapvetően operát használok, de sajna egyre több weboldalt fejlesztenek úgy, hogy ne működjön alatta...
úgyhogy néhány ilyenre használok többek közt chrome-t is.a kérdésem az lenne, hogy melyik az a hotkey, ami a "vissza" parancsot kiadja.
sajnos se beállítani, se letiltani nem tudom, se info nincs róla sehol. idegesítő, amikor gépelés közben azt veszem észre, hogy egy véletlen elütés miatt újra a nyitóoldalon vagyok, és minden addig beírt szöveg elveszett...
az érdekelne, hogy hogyan tudom a billentyűparancsokat letiltani (operában is csak párat hagytam, amit használok, ctrl+A, ctrl3+C stb.) de itt inkább letiltanék minden ilyen funkciót.
köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest