Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
Alapvetően van igazság abban, amit a két előttem szóló hozzászóló írt.
Régóta dolgozom egy oldalon, amelyen ''a tartalom a kiraly'', ez még nincsen kész, de van egy ismerősöm, akinek semmi köze a linkelt síró júzerhez, teljesen szabályosan fenn volt egy sor hirdetés az oldalán, voltak látogatói, voltak kattintásai, és bannolták... Amit én nem akarok, ami szintén nem fair, az az, hogy csinálok egy oldalt, ami a tartalma és a belefektetett munka miatt látogatókat vonz, hónapokig megjelenik a ''G'' hirdetése, és utána bannolnak... Nem tudom, kire gondolsz, aki verné az asztalt, ha bannolnák?, szerintem azért ne fogadd le...
Az, meg hogy mennyivel lesz komolyabb egy oldal attól a pár ezer forinttól, amit a domain-regisztrációra költesz, azt nem tudom, de lehet, hogy Neked van igazad.
Nem tudom, hogy honnan vannak az adatok, amit írtál, azt tudom, hogy én jóval kisebb page CTR-t tartok reálisnak...
sajnos ezt a mondatot nem teljesen értem: ''gy nap alatt 2 ugyanarrol az iprol van klikkeles ki lesztek vagva mint a semmi baris is igy csinalom mivel eleg szabad kezet kap az ember.'', de ha arra gondolsz, hogy ha két hirdetésre egy ip-ről kattintanak akkor bannolnak, akkor ez szerintem abszolút nem életszerű, ugyanis mi a lényege ennek a hirdetési módnak? az, hogy (elvben) az oldal tartalmának megfelelően kapcsolódó hirdetéseket rak az oldalra. Na most teszem azt van egy oldalam ami a hidraulikus agregátorokról szól, az olvasó azért olvassa az oldalt, mert hidraulikus agregátort akar venni, és az oldal alján van két cég hirdetése és mind a kettő hidraulikus agregátorokat forgalmaz, szerinted hányra fog rákkatintani?
Szerintem azon alapvetően el lehet gondolkozni, hogy mitől itélik meg a magyarokat, ugy ahogy, és biztos-e, hogy ezért, és hogy egy számítógépes algoritmus jogos, vagy jogtalan ítélete miatt szégyenled-e magad, amiatt, hogy magyar vagy... de azt hiszem, ez egy kicsit tulmutat ennek a topicnak a keretein... -
tkazmer
addikt
Nah, legalább kaptunk pontos infókat....viszont némi kétlyet felvet, hogy esetleg az alapján bannolnak vkit, mert uarról az ip-ről jött klikk is és bejelentkezés is. Gondolok itt arra, h mondjuk van egy nagy, esetleg több 100 főt foglalkozató cég, amelynek mondjuk van 1, hatalmas sávszélességű netkapcsolata, nyilván 1 ip vel, és ezt osztja meg. Namármost ha esetleg ezen cégen belül vki ráklikkel egy másik alkalmazott hirdetésére, akkor már baj van? Én szerintem az ip-n kívül a cookie-k vannak még azonosításra, de azokat meg lehet törölni...bár annyira nem értek hozzá, de sztem a belső hálózatot nem térképezheti fel egy adatcsomag, aminek csak annyi a dolga, h a google szervere, és a felh gépe között menjen...
Szerintem mindannyian dolgozunk azon, h a tartalom király legyen....viszont nekem úgy tűnik, te rendelkezel belső infókkal is. Mennyi idő alatt veszi észre a google a csalást kb?
mod: Jah, és azt nem tod véletlenül, h a google miért nem utal Mo-ra?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest