Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Hequila
őstag
De amikor el kezd zörögni, akkor már valószínűleg a zsír kinyomódott(?) belőle. Én amikor olajban áztattam a sapágyat azt vártam, hogy apró buborékok fognak megjelenni felül, és alul pedig szépen befolyik az olaj; eredménytelenül.
Ja és porvédő nélkülit láttál már, vagy csak gondolod, hogy van olyan? Én még nem láttam, de ha lenne, lehet, hogy egy misét megérne. Csak annál az lenne a hátrány, hogy nem lehetne olajozni, mert az kifolyna belőle, akkor meg marad a gépzsír. -
Hequila
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Ha a matrica mögötti kis lyukba csöpögtetsz olajat, akkor az a csapágyhoz még csak hozzá sem ér (pontosabban hozzáér a csapágy belső perselyének a golyókkal ellentétes oldalon lévő falához, de az ott szarnak egy nagy büdös pofon). Az lehet, hogy a tengely megolajozása miatt halkabb lesz a venti valamelyest, de ez akkor sem a golyók megolajozása! Én próbáltam már csak magát a scapágyat napokon keresztül olajban áztatni ; nem sok sikerrel. Az olaj túl sőrő ahhoz, hogy befoljon a porvédő és a belső persely között, mással még nem próbáltam. A porvédőt is le lehetne venni, csak akkor kérdéses a visszarakásának mikéntje.
Ennyi!!! :t:t:t -
Hequila
őstag
Én személy szerint a siklócsapágyra szavazok. Érveim:
-Jóval olcsóbb, mint a golyóscsapágyas
-Jóval halkabb -||-
-Ha esetleg el kezd zörögni, kenek az érintkező felületek közé egy kiló olajat, és újra hang nélküli a működése
-A golyóscsapágyasat nem lehet olajozni, ha egyszer zörög, akkor nem lehet vele mit csinálni.
Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Peugeot, Citroën topik
- Horgász topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest