Hirdetés
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Nem vesztesz szinte semmit ha lvl 6 megvan szal én nem stresszelnék rajta.

Nekem is csak azért könnyebb egy kicsit mert ugye Solo Raidek miatt minden elementre van pár elég erős karim akikre nem kevés Overload kristályt költöttem azt ugyan ezek a karik jók ide Interception runokra is. 'Rapi RH-ba meg Cinderellába valami 100 darab biztos benne van fejenként ha nem több..'Én meg most elértem lvl 580 Pilgrim Towerhez és látom, hogy Mother Whale.. Na mondom bassza meg már megint ez a rohadék.
Rátoltam auto battlet és elmentem WC-re mondom kíváncsi vagyok mennyit hoznak le belőle aztán mehet a manuál szívás mint úgy általában ennél a bossnál.
Erre bazki lehozták a runt maguktól is és elég gyorsan.
'Majdnem 1.3 milla az ajánlott power nekem meg kb pont 1.3 van ezzel a Pilgrim Tower csapattal'
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

'Majdnem 1.3 milla az ajánlott power nekem meg kb pont 1.3 van ezzel a Pilgrim Tower csapattal'