- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
válasz
EmberXY #3763 üzenetére
Ismeretlen Egyesült Államok (comcast.net:66.177.120.158) jún. 7. (3 napja)
Ismeretlen Egyesült Államok (mchsi.com:173.30.73.254) jún. 7. (3 napja)
Ismeretlen Egyesült Államok (comcast.net:24.11.121.23) jún. 7. (3 napja)Akkor megváltoztattam azóta nem is volt idegen belépés, mivel megváltoztattam a jelszót, elvileg ismerősöknek sem ment több levél, csak nekem jön folyamatosan ez amit korábban írtam.
-
pethYeti
addikt
Üdv.
Már 3-4 napja folyamatosan jön a Delivery Status Notification (Failure) levél, tök random időközönként napi 10 minimum.
Magamnak és még jó néhány ismerősömnek küldözgette a leveleket amiben egy url volt, ami valószínűleg egy kamu vírusirtó. Teljesen tanácstalan vagyok.
Még azt is kiírta hogy Amerikából beléptek a fiókomba, de jelszót már 3x megváltoztattam. És még mindig jön a levél:S
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest