Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
pethYeti #3764 üzenetére
A címeken is látszik, hogy mind különböző, tehát nagy valószínűséggel valami tényleg szétküldte a belépési adatokat.
Az rendben, hogy a jelszót megváltoztattad, de ha valóban valami trójairól van szó, és a gépeden ugyanúgy jelen van, akkor ugyanúgy ellopja megint a jelszavad.
A Delivery Status Notification (Failure) üzenet elvileg akkor van, ha nem sikerült kézbesíteni az elküldött levelet, lehet, hogy már a gmail rendszere blokkolja a kézbesítést biztonsági okokból.
Szerintem jelöld meg spam-ként a levelet, hogy legalább a spam mappában landoljanak később, és szerintem valahogy lépj kapcsolatba a supporttal, hátha többet tudnak a dologról, és esetleg egy jó alapos ellenőrzést is hajts végre a gépeden szerintem valami trójai munkálkodhat még.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest