- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dragonfx
veterán
válasz bigdady #7500 üzenetére
vagy ha telorol és itthoni pc.ről belépek ami ugy eenyém biztonságos akkor nyugodtan űállitsam be utána okézzam le ez biztonságos eszköz és onnantól ide cska jelszot kér többet sms.t nem fog küldeni?
jol értem?viszont ha arra megyke alkalmi, nem biztonságos belépés akkor arrol a helyről belépek mindig fog sms.t is küldenia telomra?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
EmberXY
veterán
A cimke mellett fogja jelezni, hogy hány olvasatlan levél érkezett a cimke alá, és egyből archiválja is. Ha megnyitod a cimkét, ugyanúgy vastagon szedve megtalálod legfelül a leveleket, és amíg nem olvasod el mindet, az olvasatlanok száma is ottmarad a cimke mellett, nem tud "elveszni" egy levél sem.
Miután elolvastad, a cimke alatt ugyanúgy megmaradnak, bármikor előszedheted, az inboxba nem kerül be, pont ez volt a cél, nem?[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
alratar
addikt
Sziasztok.
Olyat lehet, hogy egy címke alá több címkét rakni?
Mint a mappák esetében, ahol több almappa is van egy mappában.[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
-
Fecogame
veterán
+2GB tárhely a Google fiókhoz
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Fecogame
veterán
válasz Fecogame #7516 üzenetére
Már ITCafe-n is fent van a hír
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
kovy79
őstag
válasz Sanyi.mTs #7519 üzenetére
Ezt konkrétan melyik mondatból szűrted ki az origós cikkben?
Itt valóban szerepel: "...a cég pedig a hónap végéig írja jóvá a tárhelybővítést, melyről e-mailben is értesítik a felhasználókat."
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Sanyi.mTs
addikt
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
A mellékletet vírusnak érzékel a gmail, semmilyen módon nem tudom letölteni? Biztos vagyok benne, hogy nem vírusos, eleve nem értem honnan szedi, hogy egy jelszavazott rar-ban vírus van, ha bele sem tud nézni. Talán pont a jelszó miatt?
2 ilyen levelet kaptam, mindkettőben tiltva van a melléklet, az egyiket még akkor letöltöttem, mikor megérkezett, akkor még egyik sem volt vírusos. Most szedném le a másikat, de nem engedi, mind2 levél mellékletét vírusnak érzékeli, így ez most elég kellemetlen, mert tegnap azt mondtam a küldőnek, hogy már elintéztem.
Vírussal kapcsolatos figyelmeztetés – 1 melléklet vírust vagy letiltott fájlt tartalmaz. A rendszer nem engedi letölteni ezt a mellékletet.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
phanfantom
senior tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősömnek sikerült úgy beállítania a gmail-t, hogy amikor levelet kap, akkor egy női hang elkezd beszélni. Talán a tárgyban szereplő dolgokat próbálja felolvasni.
Hol lehet ezt kikapcsolni? Próbáltam keresni, de nem találom. -
phanfantom
senior tag
válasz phanfantom #7529 üzenetére
megoldva
-
greenity
senior tag
válasz phanfantom #7531 üzenetére
A többiek okulására elmesélhetnéd, hogyan sikerült
"Egy mosolynál jobb a több"
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
A Gmail szűrők között nem találom a nekem megfelelőt. Egy adott címről kapok értesítéseket (*@netrisk.hu) amik érdekelnek.
DE, a * helyén sokszor kölcsönt ajánlanak, a "kölcsön" szó más leveleknél is szerepel a tárgy-ban. Na ezeket szeretném szűrővel a spam mappába rakni automatikusan.
A beállításoknál találtam sok-sok opciót, olyat is, hogy "Soha ne legyen spam" na nekem a fordítottja kellene.Meg lehet ezt valahogy oldani?
köszi
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz csferke #7536 üzenetére
Ha a konkrét szó alapján szeretnél szűrni, akkor pl. tárgyban a *kölcsön*, vagy ha címben is szerepel, akkor *kolcson*@netrisk.hu-ra is szűrhetsz, így a "kölcsön" szó bármilyen előfordulását tudod szűrni. A feltételek között többet is megadhatsz a || jellel elválasztva, ez vagy-ot jelent, így nem muszáj több szűrőt létrehozni ugyanahhoz a problémakörhöz. Ilyesmire gondoltál?
Up the Irons!
-
bigdady
nagyúr
Google 3 hét után es 3 email utan is leszar egy androidos telo tovabbra is szinkronizalja az emailjeim usa-ból...
-
EmberXY
veterán
válasz bigdady #7538 üzenetére
Írtad régebben, hogy évek óta nem használsz androidos eszközt. Ezek szerint valamikor használtál. Nem kerülhetett ki úgy a kezedből, hogy esetleg gyári visszaállítás nem történt rajta?
Egy másik ötlet: biztonsági telefonszámot adtál meg? Esetleg az alapján kezdeményezni egy fiók visszaszerzést, mintha elfelejtetted volna a jelszavad/feltörték volna. Hátha így az új jelszóval és a sikeres azonosítással (a telefonra érkező kódot csak te kaphatod meg) alaphelyzetbe áll a dolog, bár ez csak egy tipp, de talán egy próbát megér.
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz csferke #7542 üzenetére
Olyan elvileg nincs is, azért nem találod. Szerintem nem tartják logikusnak, mivel ott a saját spam szűrő, és mivel ezek nem kívánatos levelek, olyan lehet, hogy valami "véletlen" lett spam, de az nem logikus, hogy valamit direkt a spam-be szűrj, ahelyett, hogy törölnéd...
A törlés funkciót tudod csak használni.bigdady: Így hirtelen nincs más ötletem...
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
eames
tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm szeretne olyat csinálni, hogy gmailen küld egy levelet, és ahogy a címzett megnyitja, elindul egy zene. Semmi rosszalkodás, csak egy baráti gesztus lenne. Biztos egyszerű, de nekem most nem ugrik be semmi. Tudtok segíteni?
-
őstag
Sziasztok!
Ha válaszolok egy beérkezett levélre, akkor az eredeti levéllel együtt átkerül az elküldöttek közé. Mit kellene beállítanom, hogy ott maradjon a beérkezettek között?
Köszönöm! -
EmberXY
veterán
válasz Braddock #7549 üzenetére
Szerintem a beszélgetési nézetet kapcsold ki, akkor minden levelet külön kezel majd, viszont ezáltal nem lesznek összekapcsolva az egyes üzenetváltások.
Egyébként a jelenlegi helyzetben annak megfelelően látszik a beszélgetés, hogy az utolsó levél bejövő vagy kimenő volt, ha válaszol a másik fél, ismét a beérkezők közé kerül.
Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs