Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PantherG

csendes tag

Na császtok,gondoltam ide is beírok az egykori ellenfeleknek..Amint látjátok búcsúzok az 1-es szervertől,eleget csatáztam ott és úgy érzem lefőtt a kávé,meg már okádnom kell a sok multis féregtől,aki 2 karakterrel pumpálja magának a pézt és igy sincsen seholse,de a 3-as szerveren fenn vagyok még ha gondoljátok csatázhatunk tovább ott..a nevem... Pz.V.Ausf.G..De mivel hogy indul a 4-es szerver nagy remények vannak hozzá fűzve :DD,ki tudja hátha ott még keményebb leszek.. :DDD .Végezetül Rendmonktól kérnék egy szivességet,ha megteszed meg ha nem nem,de van ez a MÁRK gyerek ráverhetnél egyet a nevembe,mert aljas gyerek nagyon,én is támadtam boldog boldogtalant de nem voltam ilyen mint ő...ő belépett a klánunkba megvette a cuccaimat,mivel klánon belül mindenemet 10.000 aranyért adtam el és utána bepumpáltam a pénzt a klánba.. szal ő megvette és utána kilépett és kiirta az üzifalra azt még hogy támadni is fogja őket sorry,,elverném a száját de már nem birom.. :D és ez egy gerinctelen huzás volt..előre is köszi..
    Üdv;)antherG

Ui;)ÁNCÉL 4ever :((( --még találkozunk....

Új hozzászólás Aktív témák