Hirdetés
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Igen tisztelt hölgyem és uraim!
Fájó szívvel megválnék az én kis angyalkámtól:
-
Vigneau
félisten
A klánból ötünknek ez hasznos olvasmány lesz:
Kódolás az egyesületi oldalra:
BOLD karakter: [ B]szöveg[/B] (space nem kell majd a [ és a B között)
ITALIC karakter: [ I]szöveg[/I] (space nem kell majd a [ és az I között)
Betű színe: [fc]#FF0000[/fc]szöveg[/f] http://html-color-codes.com/
Font típusa: [ff]Verdana[/ff][/f] http://miniml.com/fonts/#freefonts
Font mérete: [fs]6[/fs]szöveg[/f] 6 (a font mérete, lehet más is)
Háttérkép [fc]white style=' background-image: url(http://KÉP LINKJE); background-position: top center; background-repeat: no-repeat; display: block; font-weight: normal;' + (Nyomsz sok enter-t egymás után, így a szöveg a kép alá kerül) EGYESÜLET LEIRÁSA [/f]
A STYLE lehet más szín is (red, black, yellow, green...). -
róland
veterán
Gladiátor lettem, legalább is a ligák szerint.
-
Thrawn
félisten
Slayer006 ugye anno átment egy másik egyesültebe. Most rápillantotam, és megint szabadúszó. Vajon játszik még?
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Elballagtál nyolcadikból?

-
Vigneau
félisten
válasz
erikthekippa
üzenetére
Nicsak, nicsak. És nem is friss reg vagy. Örömmel látunk majd a soraink között. Ha lesz bővülés, akkor szólok.

-
Kicsirics77
veterán
végre vége a ballagásnak
-
róland
veterán
Eladó:

Ár: 25.000,- arany
-
Nálam jóval erősebb napi rendszerességgel győz le, 2500 körüli összegeket zsákmányolva. Irt is egy levelet hogy akkor támad ha nincs aranya. Mit tanácsoltok mit tudok tenni? Mindig költsem el az aranyamat az utolsó fillérig?
Köszi -
Thrawn
félisten
Köszi mindenkinek!

Rea: Én a helyedben nem tartanék magamnál aranyat ezután egy jódarabig.
Nem csuklottál azóta?
-
S.Feri
őstag
Ilyen nem volt még.
Abszolut rekord. 
Csata jelentés 03.05.2008 11:08:24
Név Találatok Életerő
Reason 879 753
********* 805 2.256Győztes: Reason
Reason zsákmánya: 28.458Reason gazdagabb lett 2 tapasztalattal.
-
Thrawn
félisten
Bekerültem az első 50-be!

-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
A lopott láda monnyonle!

-
törölt tag
válasz
instant_h2o
üzenetére
szia

Az üres perceknél tényleg jobb, sőt nekem kifejezetten jó szóakozás volt, szerettem vele foglalkozni.
De jelenleg azt kell mondjam, hogy az üres percekre jöjjön vissza az örök frankóság...: egy jó könyv.
Tényleg jó csapat verődött össze, jó vezér alatt, jó ügyintézőkkel, jó tagokkal...ha lenne egy prémmentes szerver, sztem akármeddig lehetne játszani tét nélkül lazán. -
törölt tag
válasz
ROBERTOH
üzenetére
Ez absz. így van.
Minnél magasabb a szint annál drágább a fejlesztés, tehát statpontokban tömörül a mezőny szépen lassan. Erre beadnak olyan prémeket, amik a maximális karizmát megnövelik....kiírja ha fölé viszed a kurzort: nekem spec. 81 ponttal?!
Raksz mellé egy sebzéspluszt és kész...prém nélkül el vagy kapálva egy ilyen felállás ellen.
vagy..
Eddig mindenkinél jobban haladtam nemcsak szintben, hanem becsületben is...erre valaki vesz egy olyan prémet ami felezi a kocsmaküldik közti időt,..és kész is, ennyi volt.
Mert ésszel lehet jól sáfárkodni a kocsmával, de egy felezéssel nem lehet versenyezni.Szal az szvsz egésznek semmi értelme, ha nem raksz bele pénzt...sokat.
Itt ért véget az észjáték, és lett egyszerű pénzlapátolás....gondolod kívánok olyas valakivel versenyezni aki többszáz rubint belepumpálhat? Persze hogy nem, ez egy webes játék.
Sztem az elsőség becsülete sem akkora dolog már,...én úgy jutottam fel hogy nem kellett multiznom, és nem is tolt senki egy pillanatig sem...nagy csatákat vívtam többekkel mire előrejutottam,..FC_Spartacus hogy mást ne mondjak
...még most is emlékszem micsoda szabályzatot akart rámerőltetni.
Tehát húzv-vonva az egyenletet, ez a ló megdöglött.
...annak örülök hogy jó társaságban töltöttem, és eredményesen,...és mivel itt a fórumon továbbra is jó hangulatban akarok jelen lenni, így fontosabb hogy a klánnak jó legyen, mint a karakternek,..ezért nem megszüntetem, hanem igyekeztem egy jó srácot találni rá.
jöhet a nyár
szerk: két szerver listavezetője is PH! tag

-
ROBERTOH
őstag
válasz
üzenetére
Egy cipőben vagyunk. Nehéz döntés lehetett; én éppen most fontolom a döntést. A csúcsig vezető út ami igazán élvezetes, a csúcson lenni viszont unalmas dolog. Az újjítások pedig balul sültek el, azok méginkább elvették a játéktól a kedvemet, mert most már nem az ügyesség, hanem a pénz fog dominálni a topkarakterek körében. Ha nem találsz egy ultrafanatikus embert a karaktered menedzselésére, akkor szerintem inkább töröld. Bár én alapból annak a híve vagyok, hogy mindenki saját erőből jusson fel a csúcsra ;)
-
instant_h2o
csendes tag
Üdv!
Biztosan más érzés a toplista elején tolni ezt a játékot. Talán gyorsabban bele is un az ember. A monotónia gyilkos dolog. De ha a nyáron kívül nem szól más ellene, akkor talán érdemes lenne megfontolni a "kisebb lángon" folytatást, hisz lesz még ősz-tél..

Tudom,nem az én véleményem a mérvadó. Csak néha olvasom ezt a fórumot, és rossz látni, ahogy "temetitek" a karaktert.
Másrészt nem egy nagy durranás a gladiatus, de sosem volt az. Valószínűleg mindig is így lesz. A semminél,és az üres perceknél mindenképp jobb. Ahogy elnézem itt azért elég jó társaság jött össze... Talán értül is megéri valamilyen szinten ez a játék.u.i.: bocsi, nem akartam komolyabban beleszólni. pláne ismeretlenül.
-
törölt tag
válasz
PantherG
üzenetére
szia

Hát igen...nagyon-nagy leveleket kapok (már ha éppen müködik a levelezésem),..szenyóság lenne belinkelni, de van minden...van aki pénzt adna, van aki leígér mindent.
Van egy srác, aki írt a Glad' fórumon lévő topikomba is, ...ahogy írja 1000rubint áldozna rá most rögtön.
Nem hinném hogy repesnének elől a többiek, de a karakternek végül is jó lenne.
Sokan sokfélét ígérnek..de az biztos hogy az új prémek mindent megváltoztattak. -
PantherG
csendes tag
Szevasztok..
Láttam Redmonk befejezi a játékot..igen várható volt ott fenn elvesziti a lényegét a játék a csaták stb..én ugye befejeztem az s1-en a játékot..az s3-on ott vagyok jelenleg 80-as top 3-ik ember de már nem az a jó kis küzdelem mint volt anno..mindennap egy stathúzás ellőni a portyákat ebből áll már csak..néha csatázni egyet amikor a kocsmáros uszít.De hát ez sajnos ilyen.Szerintem aki létrehoz egy karaktert annak kell a hullámsírba taszítania..
Sok győzelmet mindenkinek.
Üdv: Pz.V.Ausf.G -
Vigneau
félisten
Szaporodnak a rubin doppingos ellenfelek. Nem lesz ez így jó hosszú távon...

-
S.Feri
őstag
válasz
üzenetére
Igaz, hogy kaptam nagyobb karit, de csábító a tied is.

Persze én is azt támogatnám, hogy tartsd meg, mégha nem is pörgeted, lehet azt ősz végén újra folytatni.
Nyáron senki nem fog ekkora intenzitással játszani. Vagy amennyiben lesz mégis olyan elvetemült, azt csak sajnálni tudom... 4-5 hó pihi kicsit bevinné a karid a tömegbe és lehetne harcolgatni újra.Egyébként nyomom a plussz prémeket is amit arra érdemesnek látok, így én is haladok, be kéne érnem lassan pár szinttel Lacejt, John-t...nagyon nagyokat ütnek.
DE ők is haladnak...nehéz most. 
-
Kicsirics77
veterán
az az egy dolog biztos,hogy nem hagyjuk veszni egyik karakter sem

-
Vigneau
félisten
válasz
üzenetére
Igazán megtisztelő, hogy rám gondoltál. Viszont elég komoly dilemmába estem. Ha átvenném a karaktered, a saját lényem szünne meg általa, amit eddig létrehoztam. No meg a kihagyott 20 egynehány szintről nem is beszélve. Jól át kell még ezt gondolnom. Egy biztos, olyan lendülettel nem tudnék haladni, ahogyan azt Te tetted...
Egy biztos, a döntés a Te kezedben van, de a legtisztább az lenne, ha visszakoznál és megtartanád Magadnak Redmonk-ot. Kisebb intenzitással is lehet jól játszani...
-
törölt tag
A törlés?

Gondoltam rá...hisz az élről mehetnék a sírba. De a klánnak jó a 2 és fél milla becspont.
..önzés lenne eltüntetni.
Nem kellene törödni vele, de azért a beleölt fél év mégis azt szeretné ha olyas valaki vinné aki hasonlóan jól tudná tartani, mint ahogy én bántam vele,..még ha át is nevezi.
Ezt nézzétek el, sokat nevelgettem mire ilyen lett
-
törölt tag
válasz
Vigneau
üzenetére
Nagyon sokan írtak,..ma nagyjából helyreállt a levelezésem, sok olyan levelet is kaptam amiket a körülöttem lévők írtak, hogy kinek ne adjam meg ilyesmi.
Szal én nem tudom,...neked adnám a legszivesebben, hisz ahogy már írtam is, szimpatikusan jó felfogásban játszod a játékot.
De nem biztos hogy szinten tudod, ill. akarod tartani a karaktert...pontosan azért amiért jól játszod a karaktert....az elején viszont elég nagy a gyűrés, Kicsirics77 szintén.
Reason már kapott egy magasabb szintű karaktert.
Emery2 is vinné, szal egyenlőre nem tudom. -
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Tudom, tudom. Egy a lényeg, hogy klánon belül maradjon a kari, vagy b-type játszon tovább...

-
blgmyke
csendes tag
Ujra gladozok, uj lehetőségeket kínált az S7, így ott oflytatom

-
törölt tag
válasz
Vigneau
üzenetére

Nem tudok üzeneteket olvasni...összeomlott a rendszer
...írtam egy GO-nak lépjen be hozzám-nézze már meg, hogy miért van ez.
Egyszer csak nem tudtam többet olvasni az üzeneteimet...Ez a Glad' meg megmarad jó emléknek, mi pedig előtte is a fórumra jártunk, ezután is megtalálható leszek

-
Sdi
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Köszönöm

-
Kicsirics77
veterán
válasz
üzenetére
én eddig sem nagyon öltem pénzt a játékba
ha elajándékozod a karaktered akkor természetesen az arany nélkül kérném
bárhogy döntesz esetlegesen igényt tartanék rá
jó idő hát igen ez sokat számít mert én sem fogok naphosszat bent lenni,csak a melóhelyen leszek meg este kicsit -
törölt tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nem tudom még hogyan lesz, természetesen klánon elül adnám oda legszivesebben,..de az új prémek mindent megváltoztattak.
Én sem ölök bele több pénzt a játékba, de ha valaki igen, akkor neki adnám.Reason: nagyon nem csiripelhették mert az új verdámmal jött az elhatározás

..egyszerűen itt a jó idő, indul a tavazás-csavargás. -
törölt tag
Vezérem, és ügyintézők, meg minden klánttársam

Hamarosan abba hagyom a Glad-t, unom már. -
S.Feri
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én meg nem.
Szomoru ez.
Én is procurator akarok lenni! 
-
Kicsirics77
veterán
Ywerd közben Procurator lett

-
róland
veterán
Eladó:

Ár: 15.000,- arany.
-
Thrawn
félisten
válasz
kagyula
üzenetére
Beírtalak

A jómunkásember pedig ugyanolyan rang mint a többi

-
törölt tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
üdv innen is

Photoshop+Ulead gif animation5. -
S.Feri
őstag
válasz
üzenetére
Üdv a klánban!

-
dante3
addikt
Sziasztok!
blgmyke-vel mi lett, nem mintha számítana, de nem ő folytatta a karimat?
-
Thrawn
félisten
válasz
üzenetére
Üdv!
Betettelek az első hsz-be

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Mesterséges intelligencia topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hobby elektronika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)