Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehetséges, itt se nagyon találta a kérdező.
-
SztiviVander
addikt
Azzal is megy, bar nem irtad milyen csatornara raktad. Nalam hala a sok telekomos meg vodas default konfigos routernek a dfs csatornak (52-64 es a 100 felettiek is) telitettebbek mint a 36-48 ugyhogy 36 ch, 80mhz, panama es 23dbm jelenleg az 5ghz. op24-es 4.8.3 van perpillanat rajta, de igazabol mindegyikkel ment, az op24 4.8.2-vel meg a stabilnak mondott op21-es fw verziokkal is. Csak elobb mentsd el a panama regiot, aztan oldal refresh es utana nezd meg van e nagyobb teljesitmeny lehetoseg.
-
aldebaran
addikt
Korábban azt írták nekem, hogy a gyári 24-el kellene mennie. Nekem az átállás nem ment, de neked hátha.
-
-
aldebaran
addikt
A régi routeremen az openwrt-t csak akkor tudtam update-elni, ha csak olyan alkalmazásaim voltak, amiket csomagkezelőből telepítettem. Törölnöm kellett a külön fájlból telepített alkalmazásokat. Most annyi változott, hogy törli az update-kor a külső appokat.
Nekem is a luci skin mindig törlődik, mert azt a github-ról installálom. -
SztiviVander
addikt
Nem kellene hogy eltűnjenek a forward szabályok a gl felületről attól hogy luciban beállítasz egy forrás ip-t, feltéve hogy semmi mást nem állítasz át. Én is állítottam be az egyik forwardnál source ip-t luci alól és ugyanúgy megvan gl felületen is (de ott nyilván nem látszik hogy szűrve van ip-re).
Igen, ha a gl felületről frissítesz akkor ugyan a konfigokat megtartja (ha bekapcsolod hogy tartsa meg), de az egyedileg telepített openwrt csomagok mennek a levesbe. Esetleg meg lehetne próbálni luci alól frissíteni, mert alapból az openwrt upgrade-nél meg kellene maradjon az összes egyedileg telepített csomag, szóval ez is valami gl sajátosság lehet. Aztán lehet hogy eleve a fw olyan hogy mindig tiszta openwrt-t rak fel és csak a /etc -t nem bántja. Majd egyszer kipróbálom én is.
-
Egész jól bővül az itteni felhasználók tábora.
Én nem használok gyári fw-t, szóval sokat nem tudok hozzászólni, de nyúlfarknyi TP-LINK-es OpenWrt-s múltamból azért arra emlékszem, hogy ott is van factory és sysupgrade firmware, frissíteni az utóbbival kell, és az megtartja a beállításokat is, még a factory mindent felülír. Mivel a gyári fw végülis egy OpenWrt "származék", gondolom itt is ez a szitu.
Erről a VPN-ről mindig az jut eszembe, hogy mindenki szerint "hót egyszerű", de egy igazán jó segédlet még sincs hozzá.
-
Üdv!
Konkrétan úgy működik, hogy van egy advanced settings menü, és azt megnyitva éred el a LuCI-t.
-
Laza...
addikt
a szoftver az OpenWrt? - igen
akár a saját kezelőfelületével, akár Luci-val lehet konfigurálgatni? - igen
Alapból rajta van mindkettő, - igen
Luci csak opció, amit fel tudok rakni? - rajta van gyárilag
Illetve gondolom, ha OpenWRT akkor megmarad az is lehetőségként, hogy ssh-n keresztűl finomhangolgassam, igaz? - igen
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- BestBuy ruhás topik
- Vírusirtó topic
- Elfelejtettem a film címét
- BMW topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Foxpost
- További aktív témák...
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az eredeti (Luci-n kívüli) beállításokban vedd le először a maximumról. Azt követően már jó lesz. (op24)