- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Intruder2k5 #431 üzenetére
Merészkedünk, merészkedünk?
Én a késve megérkezett második routert pár nap járatás után tegnap este beállítottam fő routernek. Egyelőre minden ok, egy dolog tűnt fel, ami a működést nem befolyásolja, csak fura. A fő routeren fut a dnsmasq, amihez az általad mutatott péda segítségével adtam meg a host neveket. Léteznek dinamikusan kiosztott ip címek is, azoknál az elv ugyanaz, csak ip-cím nékül, pl. dhcp-host=00:22:33:44:55:66,kriszti-tablet Teljesen jól működik, a mac cím alapján beazonosított nevet írja ki a dhcp által kiosztott random ip-címek mellé. Viszont az ap módban (csak wireless, nincs wan + nincs dhcp) működő ethernettel bekötött második router ezeket a fő routeren beállított név bejegyzéseket nem látja teljes egészében, amit nem értek. A Device List menüben a mac címek mellett 4-5-6 bejegyzés mellől hiányzik az ip-cím és a név, pedig a fő routeren minden ok. Meg tudom pingelni a routerből az adott eszközt, de arp-ot lekérve sincs a név a listában, csak mac + ip, a név helyett ? van. Nem mindig ugyanazok a nevek hiányoznak, teljesen random a jelenség, illetve egy csomó más eszköz meg jól van listázva a Device menüben. Nem értem, furi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest