-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
-
-
R1200GS
aktív tag
Ha még jársz erre itt van néhány link ami esetleg hasznos lehet:
Tanuláshoz:
Pénzes-féle Gitáriskola
Kabóca zenefüzetek
GitártanfolyamTesztek, vélemények:
Gitártechnika
Harmony Central
Ultimate-guitarAz Andrásik Remo Gitár kézikönyvből tanulgatok, szerintem nem rossz, de amit tartalmaz tananyag, az megtalálható a neten is.
Phil Capone Gitáriskola kezdőknek nem érdemes megvenni, legalábbis 4000 Ft-ot nem ér.
Muszty-Dobay gitáriskola, nem rossz könyv, de nem igazán használom.
Azért ezeket soroltam fel mert nekem ezek vannak.Nemrég megvettem A Gitár című könyvet. Eredetileg 7999 Ft lenne, de az ipon-nál egész olcsó. Szerettem volna többet megtudni az elektromos gitárokról, de nem lettem tőle sokkal okosabb, szóval 7999 Ft-ott egyáltalán nem ér(más boltokban is 50%-os kedvezménnyel adják, lehet nem véletlen). A 320 oldalból 10-41szól a gitárokról
, 44-59 erősítők, effektek, 63-115 karbantartás(ez a rész egész jó), 116-295 10 féle stílusról írnak(de nem erről kellene szólni
). Összességében nem rossz könyv, végül is nem bántam hogy megvettem.
-
Horvi
őstag
Hali!
Hát ha lelkes vagy akkor azért otthon magadban is lehet haladni. Érdemes elsőként néhány akkordot megtanulgatni már azokkal is jókat lehet zenélni. Az unforgiven számot nem ismerem csak a fade to blacket meg az oriont én ezeket tanulom most de annyira nem vészesek inkább csak a soloval szokott probléma lenni.
Javaslom számodra a guitar pro program beszerzését 5.2 vagy a 6-os mert ha nem tudsz kottát olvasni ez a progi nagy segítség. A 6osban jobbak a hangok az 5.2es viszont gyorsabb. Hozzá tabokat pl. innen tudsz leszedni: [link]
Netes oldalt amit ajánlani tudok bár itt már komolyabb cuccok is vannak de ha jól emlékszem lehet keresni nehézség szerint leckéket: [link]
Szal egy bizonyos szintre el lehet jutni autodidakta módon is énis úgy csináltam kb fél évig és utána kerestem tanárt. Próbáld ki otthon magadnak a dolgokat h mennyire élvezed meg h tart-e a lelkesedésed pl fél év utána is és ha igen akkor érdemes tanárt keresni mert vannak olyan dolgok amiket csak nála tanulhatsz meg. (zeneelmélet, skálák használata, ujjrendek, solotechnikák, stb. stb.)
Remélem tudtam segíteni. Ha bármi kérdésed van még akkor szívesen segítek ha tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Gyúrósok ide!
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged