- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panzermeyer
tag
behringer szett elég olcsónak tünik, de azt tudom hogy egy ilyen 40 ezres garnitúrát kurvahamar kinő az ember...
meglátsz majd egy kedvencedet egy videón filmen koncerten és az istennek se szól úgy a gitárod ahogy az övé, akkor már nem olyan jó a dolog
van egy olyan mondás hogy hangszert csak 100 felett lehet venni, az én gitárom 59 ezres ibanez, de szerintem hangszer, egy pickupcsere és soha jobbat... -
Horney
csendes tag
Megnéztem a linket.
Szerintem nincs olyan egetrengető nagy különbség a gitárok között, minőségileg... Haverom azt mondta (dobol a zenekarunkban, mert azt is tud, de amúgy szólógitáros...), hogy a Behringernek azért messze jobb híre van, mint a HBentonnak. Úgyhogy csak tessék válogatni!!! -
Kobe
veterán
szettet elektromos gitárból nem nagyon éri meg, 70 körül alatt kapsz használtan jobb gittyókat mint amilyen az az uj yamaha vagy harleybenton
pl van floyd licenszes tremcsivel jackson hangszerforumon hirdetik 65ért alkuképesen, klasszisokkal jobb vétel mint egy harley vagy yamaha, legfeljebb rákötöd gépre ideig óráig és így 70ből még a tok is megvan
[Szerkesztve] -
Horney
csendes tag
A stratocasterek, amik másolatok, mind nagyon olcsók... a Codában szerintem nem basznak át, bár lehet, hogy az Árkádiában jobban járnál... Behringerékről nem tudok mondani semmit... sejót serosszat... szerintem annyit szánj rá, amennyit érdemesnek tartasz erre...Harley Bentonja van viszont haveromnak, egy ilyen pici talán 12W-os csak neki Squier Fenderje van hozzá. jó kis erőlködő... A Yamahát nem találtam... van linked róla? Összegzésként A Harley Benton nagyon jó vásár... a gitáron van a hangsúly... szerintem menj be és hallgasd meg a szetteket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged